Sale!

Broadribbs Introductory Pediatric Nursing 7th Edition Hatfield Test Bank

$80.00 $12.99

Broadribbs Introductory Pediatric Nursing 7th Edition Hatfield Test Bank

ISBN-10:

0781777062

ISBN-13:

2900781777062

 

Description

Broadribbs Introductory Pediatric Nursing 7th Edition Hatfield Test Bank

ISBN-10:

0781777062

ISBN-13:

2900781777062

 

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

, if you prefer a digital instead of a hardcover.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Free Nursing Test Questions:

Chapter 8

1. A group of nurses is discussing child abuse, and one nurse suggests that inadequate parenting skills may lead to child abuse. The nurse recognizes that sometimes child abuse occurs because the parent:
  A) is responding appropriately to the child’s behavior.
  B) believes the child is intentionally trying to make them angry.
  C) may have unrealistic expectations of the child.
  D) works hard to provide for the family and feels unappreciated.

 

 

2. The nurse is caring for a group of children on the pediatric unit. The nurse should collect further data and explore the possibility of child abuse in which of the following situations?
  A) A 10-year-old with a simple fracture of the femur, which the caregiver reports was caused when the child fell down a set of stairs
  B) A 7-year-old with a spiral fracture of the humerus, which the caregiver reports was caused when the child was hit by a bat swung by a Little League teammate
  C) A 9-year-old with a compound fracture of the tibia, which the caregiver reports was caused when the child attempted a flip on a skateboard
  D) A 6-year-old with a greenstick fracture of the wrist, which the caregiver reports was caused when the child fell while ice-skating

 

 

3. A caregiver who works in the hospital brings his 9-year-old son to the emergency room with a spiral fracture of the tibia. The caregiver reports that the injury occurred when the boy’s 5-year-old sister hit him with wooden bat. The injury is inconsistent with an impact and with the sister’s strength. Which of the following would be appropriate for the nurse to do in this situation?
  A) Tell the caregiver that the story is not plausible and ask what really happened.
  B) Leave the treatment area and call the police.
  C) Leave the treatment area and call the social services department in the hospital.
  D) Let the hospital administrator know so that the hospital can take any necessary action.

 

 

4. Which of the following situations should the nurse explore for possible emotional abuse of the child by the caregiver?
  A) The caregiver of a 13-year-old reports, “Amy is really frustrating me. I’ve been late for work every day this week because she hasn’t been ready to leave for school on time.”
  B) The caregiver of a 16-year-old reports, “I couldn’t believe when I got home from work last night, dinner wasn’t ready. Jack knew it was his turn to cook.”
  C) The caregiver of a 12-year-old reports, “I’m sorry we missed Jamal’s appointment last week but he was supposed to remind me to come.”
  D) The caregiver of a 15-year-old reports, “Laia promised to earn the money to care for the dog if we got him, but she keeps turning down baby-sitting jobs to go out with her friends, and I have to add dog food to my already impossible budget.”

 

 

5. The caregiver brings his 23-month-old son for a well-child check. The caregiver apologizes for his own sniffling, saying he has allergies. He reports that the toddler seems slower to progress than his older children did. The nurse notices that although the child sits in the caregiver’s lap without fear or hesitation and responds to the caregiver’s questions, the child never looks at the caregiver’s face when the caregiver speaks to him. The family situation should be further investigated because the child’s behavior might be indicative of a:
  A) child who is autistic.
  B) child who has attention deficit hyperactive disorder.
  C) a caregiver who is abusing the child.
  D) a caregiver who is addicted to cocaine.

 

 

6. The nurse is assisting with a physical exam on a child who has been admitted with a diagnosis of possible child abuse.  Which of the following findings might alert the nurse to this possibility that the child has been abused?  The child:
  A) has a fractured bone.
  B) has bruises on the knees and elbows.
  C) is hyperactive and angry.
  D) has a burn that has not been treated.

 

 

7. The nurse is interviewing the caregiver of a 5-year-old child who has been admitted with bruises on the abdomen and thighs, as well as additional bruises in various stages of healing. Which of the following statements made by the caregiver might alert the health care team to the possibility of child abuse?
  A) “His brother just plays too rough with him.”
  B) “My child goes to daycare after school.”
  C) “He just learned to ride his bicycle.”
  D) “When he is in trouble I make him go to his room.”

 

 

8. In caring for a child who has been admitted after being sexually abused, which of the following interventions would be included in the child’s plan of care?
  A) Observe for signs of anxiety.
  B) Weigh on the same scale each day.
  C) Encourage frequent family visits.
  D) Test the urine for glucose upon admission.

 

 

9. The nurse is caring for a small child who has been admitted with a diagnosis of shaken baby syndrome. Which of the following conditions or concerns often occur with shaken baby syndrome?
  A) Edema to the arms and legs
  B) Loss of vision and mental retardation
  C) Chronic infection and scarring
  D) Complaints of illness and nightmares

 

 

10. A group of pediatric nurses is discussing the diagnosis of Munchausen syndrome by proxy. Which of the following statements most accurately describes this disorder?
  A) “It is seen when one person fabricates or induces illness in another to get attention.”
  B) “The disorder occurs when a child is shaken by the arms or shoulders in a repetitive manner.”
  C) “Children with this diagnosis often appear worried or fearful and have nightmares.”
  D) “It happens when there is sexual contact between a child and another person in a caregiving position.”

 

 

 

Answer Key

 

1. C
2. B
3. C
4. C
5. D
6. D
7. A
8. A
9. B
10. A

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Broadribbs Introductory Pediatric Nursing 7th Edition Hatfield Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *