Sale!

Children and Their Families 2nd Edition Bowden Greenberg Test Bank

$80.00 $12.99

Children and Their Families 2nd Edition Bowden Greenberg Test Bank

ISBN-13: 978-0781760720

ISBN-10: 0781760720

 

Description

Children and Their Families 2nd Edition Bowden Greenberg Test Bank

ISBN-13: 978-0781760720

ISBN-10: 0781760720

 

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

Where to purchase the instead of the test bank?

, if you prefer a digital instead of a hardcover.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Free Nursing Test Questions:

Chapter 6

1. In conducting a health assessment of a 6-year-old girl, the nurse wants to determine if the parents have any concerns about her development. How can the nurse best elicit their concerns?
  A) “Is your daughter brushing her teeth and dressing herself?”
  B) “Is your daughter having any problems you want to discuss?”
  C) “Do you have any questions regarding your daughter today?”
  D) “How do you feel about your daughter’s overall development?”

 

 

2. During a routine wellness examination, the nurse is trying to determine how well a 5-year-old boy communicates and comprehends instructions. Which of the following is the best specific trigger question to determine the preschooler’s linguistic and cognitive progress?
  A) “Does your son speak in complete sentences all the time?”
  B) “How well does your son communicate or follow instructions?”
  C) “Is your son’s speech clear enough that anyone can understand it?”
  D) “Would you say your son has a vocabulary of about 900 words?”

 

 

3. The nurse is assessing developmental milestones for a 5-year-old girl. Which of the following activities is normal?
  A) The child can button a shirt.
  B) She is able to use a table knife.
  C) The child sleeps 10 hours a night.
  D) She is able to read simple books.

 

 

4. The parents of an 8-year-old girl with a slow-to-warm temperament are concerned about their daughter’s reaction when she visits the dentist for the first time after having a cavity filled at the last visit. How should the nurse respond?
  A) “Remind your daughter of the importance of proper oral hygiene.”
  B) “Tell your daughter that it is just like going to see the pediatrician.”
  C) “Remind her in simple terms what will happen in the dentist’s office.”
  D) “Wait to tell her about the visit until just before the appointment.”

 

 

5. The nurse is discussing nutrition with the mother of a 6-year-old boy. Which of the following responses by the boy’s mother indicates a need for further discussion?
  A) “He won’t eat any kind of meat except for hot dogs.”
  B) “My son mixes all of his food together when he eats it.”
  C) “I make him eat some of everything I put on his plate.”
  D) “All he wants to eat is peanut butter sandwiches.”

 

 

6. During a well-child visit, the mother of a 5-year-old girl mentions that the child usually falls asleep in front of the television. This should alert the nurse to ask which of the following?
  A) “How many hours does she sleep each night?”
  B) “Tell me about your daughter’s television viewing.”
  C) “Do you move her into her own bed for the night?”
  D) “Does she have older siblings who stay up later?”

 

 

7. During a routine wellness examination, the mother tells the nurse that her 6-year-old boy’s father has enrolled him in a flag football league. The boy absolutely hates it but the father doesn’t want the boy to be a “quitter.” The mother asks for some guidance. How should the nurse respond?
  A) “Make the boy stay until the season is over.”
  B) “Your son is too young to understand the rules.”
  C) “Praise his efforts more and don’t criticize him.”
  D) “Forcing him to play can have long-term effects.”

 

 

8. The mother of a 6-year-old girl tells the nurse she is very concerned that her daughter develops good self-esteem. Which of the following comments provides the most effective advice?
  A) “Listen when she talks about her concerns.”
  B) “You need to be a coach and a cheerleader.”
  C) “Let her make more of her own decisions.”
  D) “Praise your daughter’s accomplishments.”

 

 

9. The nurse is discussing the eating habits of a 3-year-old girl with her mother as part of a wellness examination. Which of the following responses by the mother indicates a need for further discussion?
  A) “She won’t eat any vegetable except peas.”
  B) “She eats better when her sister feeds her.”
  C) “I cut her sandwiches into little triangles.”
  D) “She wants whatever the family is eating”

 

 

10. The nurse is performing a developmental assessment of a 5-year-old boy. Which of the following comments by the mother indicates proper oral care?
  A) “He brushes his teeth morning and night.”
  B) “He brushes then I brush where he misses.”
  C) “I always brush so I know it’s done right.”
  D) “We’ll start when he has permanent teeth.”

 

 

11. During a visit to the nurse practitioner for a sports physical, the father of a 9-year-old boy tells you that there is no need for his son to engage in physical activity because he plays soccer in the local soccer league. What is the best response from the nurse?
  A) “That is true, the soccer team does offer enough activity.”
  B) “How often does he play in the league?”
  C) “Organized sports should serve as complementary activities and not replace activity.”
  D) “Physical fitness programs help promotes a child to be healthy and fit.”

 

 

12. During a health history assessment, the mother of a 10-year-old girl tells you that her daughter does not have time to “play” because she is busy going to gymnastics, cheerleading, art class, flute lessons, reading club, and soccer. What should the nurse’s response be?
  A) “Wow, that is a lot of stuff for a girl your age.”
  B) “Play helps children to develop cognitivelyRemember,cially, physically, and emotionally.”
  C) “It is understandable, not playing any more with all these other activities.”
  D) “All of these other activities teach you as much as traditional play.”

 

 

 

Answer Key

 

1. D
2. B
3. A
4. C
5. C
6. B
7. D
8. B
9. B
10. B
11. C
12. B

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Children and Their Families 2nd Edition Bowden Greenberg Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *