Sale!

Contemporary Practical Vocational Nursing 7th Edition Kurzen Test Bank

$80.00 $12.99

Contemporary Practical Vocational Nursing 7th Edition Kurzen Test Bank

ISBN-13: 978-1609136925

ISBN-10: 1609136926

Description

Contemporary Practical Vocational Nursing 7th Edition Kurzen Test Bank

ISBN-13: 978-1609136925

ISBN-10: 1609136926

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Remember, this is a digital download that is automatically given to you after you checkout today.

Free Nursing Test Questions:

Chapter 13 Management

1. Which of the following positions is considered first-level nursing management?
  A) Nursing Supervisor
  B) Hospital Administrator
  C) Director of Nursing
  D) Charge Nurse

 

 

2. First-level managers need skill in which of the following tasks?
  A) Planning, organizing, and directing patient care
  B) Creating individual personnel development plans for staff
  C) Using the budget review process in staffing
  D) Directing the operation of several patient care units

 

 

3. The primary responsibility of a nurse manager is to
  A) direct patient care on a day-to-day basis.
  B) order supplies and equipment.
  C) be sure safety rules are being followed.
  D) develop work schedules.

 

 

4. One of the best ways to prepare for a first-level management position is to
  A) earn a college degree in management.
  B) attend seminars in management.
  C) earn certification in a clinical specialty.
  D) develop excellent clinical skills through job experience.

 

 

5. Which of the following LVNs would be most qualified to be promoted to the position of manager of a long-term patient care unit?
  A) The nurse who has passed the NFLPN IV Therapy National Certification Assessment
  B) The nurse who has 4 years clinical experience in gerontology
  C) The nurse who has earned the respect of his or her coworkers
  D) The nurses who completed a 3-day seminar in managing a patient care unit

 

 

6. The main task of the nurse manager is to make patient assignments. Which of the following information about each staff member must the nurse manager prioritize in order to make appropriate assignments?
  A) Continuing education record
  B) Year of graduation from nursing school
  C) Job description
  D) Absenteeism and tardiness record

 

 

7. One of a manager’s daily management tasks is to
  A) evaluate the quality of patient care.
  B) write formal evaluations.
  C) develop policies and procedures.
  D) accept verbal orders.

 

 

8. Delegating duties to others is based on five rights. These five rights are right
  A) Patient, assignment, job description, environment, and task/skill
  B) Time/task, skills, care, evaluation, and situation
  C) Laws, skills, patients, assignment/task, and supervision
  D) Task, circumstances, person, direction/communication, and supervision/evaluation

 

 

9. One of your staff members is always complaining about his assignment. As the manager, you should
  A) use nonverbal behaviors to modify his behavior.
  B) use assertive communication skills to confront the issue.
  C) let him make out his own assignments.
  D) ask your supervisor to talk to him about his attitude.

 

 

10. You verbally and in writing requested that the maintenance department repair a broken electrical receptacle 3 times in the last 2 weeks. It has not been repaired and there has been no explanation from the maintenance manager and she does not return your calls. This receptacle was frequently used and not being able to use it causes extra work for your staff. Your best course of action at this point would be to
  A) schedule an appointment with the maintenance director to discuss the situation.
  B) submit another request and explain how important it is to have this repair completed.
  C) report the maintenance department’s unresponsiveness to your nursing supervisor.
  D) tell the staff that you are working on getting the receptacle repaired as soon as possible.

 

 

11. A nurse manager is responsible for creating the daily assignment sheet on a busy inpatient unit. What question should the manager ask herself in order to create a safe and efficient work assignment for caregivers?
  A) “What is each team member’s educational level and qualifications?”
  B) “What type of leadership style do I need to apply in this situation?”
  C) “How will this decision affect the budget of the unit?”
  D) “How many admissions and discharges do I anticipate today?”

 

 

12. A nurse manager is aware of the importance of safety on the unit and takes measures to protect and promote the safety of patients, families, and employees alike. In order to meet this goal, the manager should
  A) aim to provide a private room for as many patients as possible.
  B) keep medication cart locked when they are not in use.
  C) allow patients to participate in the planning of their care.
  D) ensure that each caregiver has an assigned “buddy”.

 

 

13. A long-term care facility has recently admitted several new residents and the increased workload means that nurses must delegate more tasks to unlicensed assistive personnel. When doing so, what should the nurses and their manager prioritize?
  A) Resident preferences
  B) Cost constraints
  C) Time efficiency
  D) Resident safety

 

 

14. A nurse manager is responsible for directing the patient care on a subacute geriatric medicine unit at the local hospital. What is the final step that the manager should take in the process of directing patient care?
  A) Gather input from patients and their families
  B) Determine each staff members’ qualifications and job description
  C) Evaluate the performance of nursing staff
  D) Organize the delegation process

 

 

15. The Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) affects the provision and management of patient care in several ways. Which of the following aspects of patient care is affected by the HIPAA?
  A) Responding to a family member’s request for information about a patient
  B) Choosing what tasks may be safely delegated to unlicensed assistive personnel
  C) Conducting a licensed practical nurse’s annual performance review
  D) Planning the budget of a care unit

 

 

 

Answer Key

 

1. D
2. A
3. A
4. D
5. B
6. C
7. A
8. D
9. B
10. C
11. A
12. B
13. D
14. C
15. A

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Contemporary Practical Vocational Nursing 7th Edition Kurzen Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *