Sale!

Critical Care Nursing A Holistic Approach 9th Edition Morton Fontaine Test Bank

$80.00 $12.99

Critical Care Nursing A Holistic Approach 9th Edition Morton Fontaine Test Bank

ISBN-13: 978-1605475189

ISBN-10: 1605475181

Description

Critical Care Nursing A Holistic Approach 9th Edition Morton Fontaine Test Bank

ISBN-13: 978-1605475189

ISBN-10: 1605475181

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Remember, this is a digital download that is automatically given to you after you checkout today.

Free Nursing Test Questions:

Chapter 22

1. A patient with severe coronary artery disease is scheduled for coronary artery bypass graft surgery. As part of the preoperative teaching, the nurse explains the surgery. Which of the following statements about this procedure is true?
  A) The diseased artery will be removed and replaced with a graft from another artery.
  B) A piece of the saphenous vein will be used to go around the diseased part of the artery.
  C) After removal of the diseased artery, the remaining ends will be anastomosed.
  D) The wall of the heart will be incised to create a new pathway for blood flow.

 

 

2. The patient is scheduled for coronary artery bypass surgery using the off-pump technique. During preoperative teaching, the nurse explains that using the off-pump procedure has what advantage over the on-pump procedure?
  A) There is a lower risk of a cerebral embolus.
  B) The patient can anticipate a shorter hospital stay.
  C) There will be less need for anticoagulation therapy.
  D) The procedure will be less painful.

 

 

3. A patient with severe coronary artery disease has persistent angina that is refractory to medical management at maximum drug doses and has severe compromise of activities of daily living from the angina. The patient has had several coronary artery bypass surgeries and has been told that he is not a candidate for any further surgeries or percutaneous interventions such as stents. In discussing options for further therapy, what should the nurse include that would offer the patient the most hope?
  A) Unless a new medication is invented, there is nothing that can be done.
  B) Discussion of hospice and palliative support for end-of-life care
  C) Referral to the social worker for financial assistance
  D) Referral to the transmyocardial laser revascularization program for evaluation

 

 

4. The patient has been diagnosed with severe mitral valve stenosis. What physical changes would the nurse expect to find as a result of the stenosis?
  A) Prolonged capillary refill
  B) Normal left atrial and ventricular pressures
  C) Clear lung sounds
  D) Angina pectoris

 

 

5. The patient has been diagnosed with mitral valve insufficiency and left ventricular hypertrophy. What effect would the nurse expect from the left ventricular hypertrophy?
  A) Improved cardiac output from increased left ventricular contractility
  B) No appreciable signs or symptoms or effects until late in the disease process
  C) A more obvious and easier-to-auscultate mitral valve regurgitant murmur
  D) Early onset of pulmonary edema and right-sided congestive heart failure

 

 

6. The patient has been diagnosed with severe aortic valve stenosis. Considering the most common symptoms caused by aortic valve stenosis, what is the most important nursing intervention?
  A) Document characteristics of the aortic stenosis murmur.
  B) Teach patient to rise slowly from a supine position.
  C) Assess peripheral circulation more frequently.
  D) Assess for and document pulmonary adventitious sounds.

 

 

7. The patient has developed acute aortic valve insufficiency after experiencing blunt chest trauma. What symptom, if found by the nurse, is indicative of a counterproductive compensatory mechanism that should be treated?
  A) Low cardiac output
  B) Pulmonary edema
  C) Elevated blood pressure
  D) Aortic insufficiency murmur

 

 

8. The patient has had coronary artery bypass surgery involving the cardiopulmonary bypass pump, systemic hypothermia, topical cardiac hypothermia, and cold cardioplegia. As a result of the various hypothermic therapies, numerous postoperative complications may ensue. What collaborative postoperative intervention is specifically directed at ameliorating one or more of these complications?
  A) Use of intravenous pain and sedation medications
  B) Mechanical ventilation and supplemental oxygen therapy
  C) Vital signs every hour until stable or transferred to step-down unit
  D) Management of mediastinal chest tube drainage

 

 

9. The nurse is caring for a patient who has just had coronary artery bypass grafting. As part of the admission procedure to the critical care unit immediately after surgery, what nursing assessment has the highest priority?
  A) Urine output
  B) Cardiac index measurement
  C) Chest tube drainage measurement
  D) Core body temperature

 

 

10. After coronary artery bypass surgery, the patient experiences significant fluid volume shifts and losses. What nursing assessment would be most indicative of fluid volume deficit?
  A) Low central venous pressure
  B) Urine output 40 mL/hr
  C) Brisk capillary refill
  D) Diminished core body temperature

 

 

11. A patient who has just has coronary artery bypass surgery has developed tachycardia, a low-grade fever, and an elevated total white blood cell count. What additional sign or symptom would support the nurse’s suspicion of a postoperative infection?
  A) Purulent drainage from the chest incision
  B) Chest incision edges are red and swollen.
  C) Elevated immature neutrophils or bands
  D) Severe incisional pain with cough

 

 

12. The nurse is caring for a patient who has just had coronary artery bypass grafting and is experiencing significant hypotension. What nursing assessment would best confirm that the hypotension is related to blood loss?
  A) Low hemoglobin and hematocrit, with high central venous pressure.
  B) Chest tube drainage in excess of 200 mL/hr
  C) Urine output 40 to 50 mL/hr
  D) Chest tube drainage less than 30 mL/hr

 

 

 

Answer Key

 

1. B
2. B
3. D
4. A
5. C
6. B
7. C
8. B
9. B
10. A
11. A
12. B

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Critical Care Nursing A Holistic Approach 9th Edition Morton Fontaine Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *