Sale!

Developing Person Through Childhood and Adolescence 10th Edition Berger Test Bank

$80.00 $12.99

Developing Person Through Childhood and Adolescence 10th Edition Berger Test Bank

ISBN-13: 978-1464177354

ISBN-10: 146417735X

Description

Developing Person Through Childhood and Adolescence 10th Edition Berger Test Bank

ISBN-13: 978-1464177354

ISBN-10: 146417735X

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

, if you prefer a digital instead of a hardcover.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Free Nursing Test Questions:

Chapter 1

1. Science is needed in the study of human development because _____.
  A) nonempirically based opinions arise from research
  B) people usually agree on how children should be raised
  C) research provides data and facts that will enable people to live full lives
  D) the information we get from research is definitive

 

 

2. Which step of the scientific method involves making a specific prediction?
  A) draw conclusions
  B) test the hypothesis
  C) pose a question
  D) develop a hypothesis

 

 

3. Other names for the nature versus nurture debate include _____.
  A) learning versus experience
  B) experience versus environment
  C) heredity versus genetics
  D) heredity versus environment

 

 

4. The biopsychosocial approach _____.
  A) emphasizes the biological factors in development
  B) underestimates the role of cognition in development
  C) considers the biological, psychological, and social influences in development
  D) is unpopular in modern psychology

 

 

5. In the nature–nurture debate, most developmentalists believe that _____.
  A) nature is more influential
  B) nature and nurture combine to determine outcomes
  C) nurture is more influential
  D) nature and nurture are both unimportant when compared to genes and environment

 

 

6. The difference between one developing person and the norm is _____.
  A) a genetic flaw
  B) not always considered a deficit
  C) a result of their deficiency
  D) usually considered normal

 

 

7. According to social scientists, race is _____.
  A) part of the microsystem
  B) a social construction
  C) defined by heritage
  D) multidirectional

 

 

8. People who came of age during the Great Depression all come from the same _____.
  A) region
  B) socioeconomic class
  C) race
  D) cohort

 

 

9. Human development is plastic, which means traits _____.
  A) are rigid and unchanging
  B) can be molded, yet are durable
  C) are flexible and never durable
  D) are entirely dependent on experience

 

 

10. Which of the following is a characteristic of scientific observation?
  A) It requires a large number of participants.
  B) It requires specialized equipment such as video recorders.
  C) It involves observing and recording behavior in a natural setting.
  D) It must take place in a lab setting.

 

 

11. The only research method that establishes a possible cause-and-effect relationship is _____.
  A) a case study
  B) a survey
  C) an experiment
  D) scientific observation

 

 

12. For which research method is the primary data source information gained from interviews and questionnaires?
  A) case study
  B) survey
  C) correlational
  D) scientific observation

 

 

13. Which of these research designs studies changes over time?
  A) survey
  B) cross-sequential
  C) cross-durational
  D) observational

 

 

14. What does it mean when a correlation exists between two variables?
  A) There is a relationship between two variables.
  B) Cause and effect have been established.
  C) One variable caused the other to change.
  D) A relationship between two variables was not established.

 

 

15. Which is unethical research behavior?
  A) halting the study if potential harm is suspected
  B) offering a modest incentive to participate
  C) changing the data to support the hypothesis
  D) reporting results to participants

 

 

 

Answer Key

 

1. C
2. D
3. D
4. C
5. B
6. B
7. B
8. D
9. B
10. C
11. C
12. B
13. B
14. A
15. C

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Developing Person Through Childhood and Adolescence 10th Edition Berger Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *