Sale!

Essentials of Critical Care Nursing 1st Edition Morton Fontaine Test Bank

$80.00 $12.99

Essentials of Critical Care Nursing 1st Edition Morton Fontaine Test Bank

ISBN-13: 978-1609136932

ISBN-10: 1609136934

Description

Essentials of Critical Care Nursing 1st Edition Morton Fontaine Test Bank

ISBN-13: 978-1609136932

ISBN-10: 1609136934

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Essentials of Critical Care Nursing 1st Edition Morton Fontaine Test BankRemember, this is a digital download that is automatically given to you after you checkout today.

Free Nursing Test Questions:

Chapter 9, Hemodynamic Monitoring

1. A patient has compromised cardiac output. What parameters would the nurse assess to monitor cardiac output most fully?
  A) Stroke volume and blood pressure
  B) Heart rate and stroke volume
  C) Stroke volume and pulse pressure
  D) Heart rate and contractility

 

 

2. During shift report, the nurse learns that a patient has a pulmonary artery catheter. The nurse knows that this provides important information regarding cardiac output and intravascular pressures. What other information can be obtained?
  A) Intracardiac pressures
  B) Blood pressures
  C) Pulse pressures
  D) Intercranial pressures

 

 

3. The nurse is evaluating a patient’s cardiac output. What situation would be most indicative of increased preload?
  A) Sinus tachycardia
  B) Elevated central venous pressure
  C) Elevated blood pressure
  D) Evidence of myocardial infarction

 

 

4. A patient’s blood pressure is unstable and may need to have vasoactive drugs started. The physician inserts an arterial line for continuous blood pressure monitoring. Which of the following interventions should the ICU nurse implement with a patient that has an arterial catheter?
  A) Maintain Leur-lock connections
  B) Apply vented stop-cocks
  C) Level transducer at tragus
  D) Perform amplitude test

 

 

5. The nurse is caring for a patient in cardiac failure who has very high afterload. What is the most direct adverse effect on cardiac function that the nurse would anticipate?
  A) Increased cardiac output
  B) Decreased heart rate
  C) Decreased stroke volume
  D) Increased heart rate

 

 

6. The patient has a heart rate of 80 bpm, blood pressure of 140/80 mm Hg, and stroke volume of 100 mL/beat. What is the patient’s cardiac output?
  A) 2 L/minute
  B) 4 L/minute
  C) 6 L/minute
  D) 8 L/minute

 

 

7. A patient’s CVP is reading 27 mm Hg. The nurse checks to see that the transducer is properly positioned at the phlebostatic axis and discovers that it is. This value is associated with which of the following?
  A) Hypervolemia
  B) Hypovolemia
  C) Within normal limits
  D) Normovolemic

 

 

8. The nurse is caring for a patient with an intra-arterial pressure monitoring system. The nurse notices that the patient has a sudden onset of very high arterial pressure. What is the priority nursing action?
  A) Administer intravenous ACE inhibitor.
  B) Relevel the arterial transducer.
  C) Obtain manual cuff blood pressure.
  D) Assess for increased pain.

 

 

9. The physician orders a mixed venous blood sample to assess for a ruptured septum. The nurse knows that from the pulmonary artery catheter, the only port that can be used for this blood sample is which one of the following?
  A) Distal lumen
  B) Proximal lumen
  C) Thermistor lumen
  D) Central lumen

 

 

10. The patient’s arterial pressure waveform has a rapid upstroke, a clear dicrotic notch, and a definite end-diastole. What is the best nursing action?
  A) Relevel the system.
  B) Manually flush the system.
  C) Obtain manual cuff pressure.
  D) Continue with the plan of care.

 

 

11. The patient has a pulmonary artery catheter with multiple lumens in place. To administer intravenous medications, what is the least likely lumen the nurse will select for use?
  A) Distal
  B) Proximal
  C) Proximal infusion
  D) Introducer

 

 

12. After assessing the patient’s hemodynamic values on the monitor, the nurse notices the SVR value is elevated. This would indicate that the cardiac output would be which of the following?
  A) Low
  B) High
  C) Normal
  D) Would not show a value

 

 

 

Answer Key

 

1. B
2. A
3. B
4. A
5. C
6. D
7. A
8. B
9. A
10. D
11. A
12. A

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Essentials of Critical Care Nursing 1st Edition Morton Fontaine Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *