Sale!

Essentials of Pathophysiology 2nd edition Porth Test Bank

$80.00 $12.99

Essentials of Pathophysiology 2nd edition Porth Test Bank

  • ASIN:B003YFVY2Q

 

Description

Essentials of Pathophysiology 2nd edition Porth Test Bank

  • ASIN:B003YFVY2Q

 

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Remember, this is a digital download that is automatically given to you after you checkout today.

Free Nursing Test Questions:

Chapter 22- Disorders of Ventilation and Gas Exchange

1. Pleuritic chest pain associated with respiratory movements is usually described as
  A)  bilateral    B)  localized    C)  continuous    D)  substernal
  Ans:  B

Difficulty:  Moderate

 

2. A man sustains a puncture injury to his chest that causes a tension pneumothorax to form.  This is a life-threatening condition because
  A) expired air exits the bleeding wound C) the opposite lung hyperinflates
  B) trapped inspired air collapses the lung D) blebs on the lung surface rupture
  Ans:  B

Difficulty:  Difficult

 

3. Atelectasis is most commonly caused by
  A) airway obstruction C) inflammation of the pleura
  B) pulmonary embolism D) chronic forceful coughing
  Ans:  A

Difficulty:  Moderate

 

4. Acute onset bronchial asthma causes wheezing and breathlessness as a result of
  A) airway inflammation C) compression atelectasis
  B) alveolar collapse D) pulmonary hypertension
  Ans:  A

Difficulty:  Moderate

 

5. Emphysema is characterized by hyperinflation of the lungs that produces increased
  A) total lung capacity C) a1-antitrypsin enzyme
  B) alveolar wall thickness D) submucosal gland hypertrophy
  Ans:  A

Difficulty:  Moderate

 

6. As a result of hypoxemia and polycythemia, persons with chronic obstructive bronchitis develop
  A) breakdown of elastin C) pulmonary hypertension
  B) left-sided heart failure D) expiratory airway collapse
  Ans:  C

Difficulty:  Easy

 

7. With bronchiectasis, persistent airway obstruction and chronic infection results in bronchial
  A)  dilation    B)  rupture    C)  infarction    D)  thickening
  Ans:  A

Difficulty:  Moderate

 

8. Cystic fibrosis (CF), the major cause of severe chronic respiratory disease in children, is characterized by
  A)  constipation    B)  salt depletion    C)  watery mucus    D)  high cholesterol
  Ans:  B

Difficulty:  Easy

 

9. The adverse effects of emboli on the pulmonary circulation and airways include
  A) excess surfactant C) local vasoconstriction
  B) area bronchodilation D) lower lobe consolidation
  Ans:  C

Difficulty:  Moderate

 

10. The common results of respiratory failure are hypoxemia and
  A)  hypercapnia    B)  bradycardia    C)  vasoconstriction    D)  pulmonary emboli
  Ans:  A

Difficulty:  Easy

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Essentials of Pathophysiology 2nd edition Porth Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *