Sale!

Evidence Based Practice in Nurses 2nd Edition Melnyk Fineout-Overholt Test Bank

$80.00 $12.99

Evidence Based Practice in Nurses 2nd Edition Melnyk Fineout-Overholt Test Bank

ISBN-13: 978-1605477787

ISBN-10: 1605477788

Description

Evidence Based Practice in Nurses 2nd Edition Melnyk Fineout-Overholt Test Bank

ISBN-13: 978-1605477787

ISBN-10: 1605477788

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Remember, this is a digital download that is automatically given to you after you checkout today.

Free Nursing Test Questions:

 

1. Which of the following activities most clearly indicates that a nurse is engaging in self-improving practice?
  A) The nurse reflects on practice in an effort to identify potential mistakes.
  B) The nurse seeks input from more experienced colleagues.
  C) The nurse attempts to get to know patients on a personal level.
  D) The nurse has participated in a research study being conducted on the hospital unit.

 

 

2. A nurse has recently marked 10 years of practice on a medical unit. Which of the following aspects of “experience” is most likely to result in improved practice on the part of a nurse?
  A) Increased years of practice in a consistent clinical environment
  B) Exposure to more patient interactions and conduction of more interventions
  C) Examination of interactions and events in the clinical context
  D) Engagement with a greater variety of patients and patient populations

 

 

3. Which of the following aspects of care on a postsurgical unit is the clearest example of phronesis?
  A) “The patient will dangle at the bedside q4h on postoperative day 1.”
  B) “The patient will demonstrate independent ambulation prior to discharge.”
  C) “The patient will perform leg exercises and deep breathing and coughing exercises twice on the day of surgery.”
  D) “The patient will transition from dangling to assisted standing for the first time following surgery with the assistance of the physical therapist.”

 

 

4. Which of the following activities by the nurse most directly fosters phronesis in the care of geriatric patients in a long-term care setting?
  A) The nurse consistently seeks out and attends continuing education offerings.
  B) The nurse stays abreast of current research in geriatric nursing.
  C) The nurse has organized a pilot study on falls prevention in the care facility.
  D) The nurse makes an effort to get know residents’ individual needs, concerns, and goals.

 

 

5. How should a nurse best understand the concept of clinical expertise?
  A) Clinical expertise is even more valuable than research evidence.
  B) Clinical expertise is enhanced by holistically knowing patients as individuals.
  C) Clinical expertise is demonstrated by the formalized knowledge of nursing practice.
  D) Clinical expertise is central to good nursing practice, superseded only by the importance of published articles.

 

 

6. A nurse is providing care for a 3-year-old girl who has been admitted to the pediatric intensive care unit with a suspected brain injury following a choking episode. Which of the following aspects of the nurse’s care best demonstrates clinical expertise?
  A) The nurse has previously cared for a patient in similar circumstances.
  B) The nurse has a sound and current knowledge base around respiratory and neurological pathophysiology.
  C) The nurse recognizes that there are numerous patient and family variables at play.
  D) The nurse demonstrates empathy when caring for the patient.

 

 

7. A qualitative study addresses the cues that nurses perceive when they sense a patient’s condition is worsening. The study data are based on narratives from several nurses who provide care in high acuity settings. Narratives are most likely to make which of the following contributions to the study?
  A) Insights into the nuances of nurses’ understandings of complex situations
  B) Indications of the depth of participants’ knowledge bases
  C) Insights into the nurses’ abilities to implement evidence-based practice
  D) Indications of the depth of clinical expertise that exists among the sample

 

 

8. Which of the following clinical questions is most likely to be informed by the use of nurses’ narratives?
  A) How do 8-hour nursing shifts compare with 12-hour shifts to affect patient safety in an emergency department setting?
  B) What meaning do nurses assign to conflicts they have with patients and the families of patients?
  C) What factors contribute to nurses’ decisions to administer as-needed analgesia?
  D) How does a mentorship program compare with traditional orientation of new staff in affecting retention among new nursing graduates?

 

 

9. Which of the following statements provides the clearest rationale for the use of narratives in understanding nursing knowledge and clinical expertise?
  A) The acuity of patients on admission to a hospital is higher than in previous decades and continues to increase.
  B) The ability of  nurses to provide adequate care with ever-increasing patient loads is poorly understood.
  C) As life expectancy increases, more patients are living with chronic conditions whose symptoms often overlap.
  D) The trajectory of illness and the human experience of it can be complex and highly individualized.

 

 

10. Nurse L provides care on a busy medical unit of an inner-city hospital. Which of the nurse’s actions best exemplifies clinical grasp?
  A) Nurse L is committed to reading and integrating the most recent, published evidence.
  B) Nurse L is able to identify subtle changes in patient condition that are often not obvious to other clinicians.
  C) Nurse L has responded appropriately to patients in cardiac or respiratory arrest.
  D) Nurse L makes a concerted effort to get to know patients’ families.

 

 

11. A nurse paged the attending physician because a postmastectomy patient became somewhat agitated and tachypneic in recent hours. Despite other nurses’ assertions that the patient was simply experiencing some anxiety, the nurse suspected a more serious etiology. The physician prescribed a single dose of a benzodiazepine, which was largely ineffective. Due to the nurse’s persistence, diagnostics were performed, leading to a diagnosis of pulmonary embolism. Which of the following did the nurse exhibit?
  A) Evidence-based practice
  B) Clinical grasp
  C) Patient-centered care
  D) Best practice

 

 

12. Nurse M makes a conscious effort to think beyond the rigidly-defined signs and symptoms of illnesses and recognizes that context has a highly significant impact on illness situations. This thinking facilitates which of the following?
  A) Engaging in detective work
  B) Phronesis
  C) Making qualitative distinctions
  D) Techne

 

 

13. A nurse who provides care on a geriatric subacute medicine unit is aware that elderly patients often exhibit signs and symptoms of infection that are very different from those of younger patients. This knowledge is an example of
  A) recognizing changing clinical relevance.
  B) engaging in detective work.
  C) making qualitative distinctions.
  D) developing clinical knowledge about specific patient populations.

 

 

14. While helping a colleague reposition a patient who is in moderate respiratory distress, the nurse has a sense that it would be appropriate to ensure the bag-valve mask (Ambu bag) is readily accessible and to confirm the patient’s code status. Which of the following qualities does this exemplify?
  A) Engaging in detective work
  B) Evidence-based practice
  C) Future think
  D) Phronesis

 

 

15. Knowing that the patient was admitted with a diagnosis of sepsis, the nurse has limited the most recent bedside assessment to an oral temperature followed by a review of the patient’s white cell count. This limited-scope assessment will most directly affect the nurse’s ability to
  A) engage in experiential learning.
  B) see the unexpected.
  C) individualize care.
  D) provide empathy.

 

 

 

Answer Key

 

1. A
2. C
3. B
4. D
5. B
6. C
7. A
8. B
9. D
10. B
11. B
12. C
13. D
14. C
15. B

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Evidence Based Practice in Nurses 2nd Edition Melnyk Fineout-Overholt Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *