Sale!

Fundamentals of Nursing 6th Edition Taylor Lillis Test Bank

$80.00 $12.99

Fundamentals of Nursing 6th Edition Taylor Lillis Test Bank

ISBN-13: 978-0781781572

ISBN-10: 0781781574

 

Description

Fundamentals of Nursing 6th Edition Taylor Lillis Test Bank

ISBN-13: 978-0781781572

ISBN-10: 0781781574

 

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

, if you prefer a digital instead of a hardcover.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Free Nursing Test Questions:

Chapter 40- Rest and Sleep

1. Which of the following groups of terms best describes sleep?
  A) decreased state of activity, refreshed
  B) altered consciousness, relative inactivity
  C) comatose, immobility
  D) alert, responsive
  Ans:  B

Difficulty:  Easy

 

2. An individual awakens from a sound sleep in the middle of the night because of abdominal pain. Why does this happen?
  A) stimuli from peripheral organs to the RAS
  B) stimuli to the wake center in the cerebral cortex
  C) messages from chemoreceptors to the brain
  D) messages from baroreceptors to the spinal cord
  Ans:  A

Difficulty:  Moderate

 

3. What name is given to the rhythmic biologic clock that exists in humans?
  A) sleep-wake cycle C) circadian rhythm
  B) alert-unaware process D) yo-yo theory
  Ans:  C

Difficulty:  Easy

 

4. A nurse working the night shift assesses a patient’s vital signs at 4 a.m. (0400). What would be the expected findings, based on knowledge of NREM sleep?
  A) decreased TPR and BP C) no change from daytime readings
  B) increased TPR and BP D) highly individualized, cannot predict
  Ans:  A

Difficulty:  Difficult

 

5. A nurse teaches a young couple to put their newborn on his back to sleep. What is the rationale for this information?
  A) prone position increases the risk for sudden infant death syndrome
  B) prone position decreases the risk for sudden infant death syndrome
  C) supine position may alter the size and shape of the infant’s head
  D) supine position makes changing diapers and feeding difficult
  Ans:  A

Difficulty:  Moderate

 

6. A middle-aged adult man has just started an exercise program. What would the nurse teach him about timing of exercise and sleep?
  A) exercise immediately before bedtime enhances ability to sleep
  B) exercise within 2 hours of bedtime can hinder ability to sleep
  C) the time of day does not matter; exercise facilitates sleep
  D) the fatigue from exercise may be a hindrance to sleep
  Ans:  B

Difficulty:  Difficult

 

7. A nurse is discussing sleep problems with a patient. What type of foods would she recommend to promote sleep?
  A) one cup of hot chocolate C) a high-protein snack
  B) three glasses of red wine D) a carbohydrate snack
  Ans:  D

Difficulty:  Moderate

 

8. A patient who previously was a smoker has recently stopped smoking but reports having a lot of trouble sleeping at night. How would the nurse respond?
  A) “You have to decide what is more important: smoking or sleep.”
  B) “If you are sleep deprived, it might be better to smoke.”
  C) “Sleep problems from stopping smoking are temporary.”
  D) “Since you were a smoker, this will always be a problem.”
  Ans:  C

Difficulty:  Moderate

 

9. Which of the following medications is least likely to affect sleep quality?
  A)  diuretic    B)  steroid    C)  antidepressant    D)  Ambien
  Ans:  D

Difficulty:  Moderate

 

10. Which of the following individuals is likely to require more hours of sleep?
  A)  a 75 year old    B)  a 43 year old    C)  a 25 year old    D)  a 15 year old
  Ans:  D

Difficulty:  Moderate

 

11. A patient’s bed partner reports the patient often has irregular snoring and silence followed by a snort. Does this warrant further assessment?
  A) no, snoring has varied patterns
  B) no, this is a description of normal snoring
  C) yes, this is an indicator of obstructive apnea
  D) yes, the bed partner is unable to sleep at night
  Ans:  C

Difficulty:  Moderate

 

12. Which of the following is the most common sleep disorder?
  A)  hypersomnia    B)  parasomnia    C)  insomnia    D)  dyssomnia
  Ans:  C

Difficulty:  Easy

 

13. A patient who has a sleep disorder is trying stimulus control to improve amount and quality of sleep. What is recommended in this type of therapy?
  A) use the bedroom for sleep and sex only
  B) use the bedroom for reading and eating
  C) go to bed at the same time every night
  D) sleep alone with minimal coverings
  Ans:  A

Difficulty:  Moderate

 

14. What is the definition of narcolepsy?
  A) characterized by waking during sleep
  B) restless leg syndrome with inability to lie still
  C) characterized by an uncontrollable desire to sleep
  D) a decrease in the amount or quality of sleep
  Ans:  C

Difficulty:  Moderate

 

15. What is the rationale for using CPAP to treat sleep apnea?
  A) positive air pressure holds the airway open
  B) negative air pressure holds the airway closed
  C) delivery of oxygen facilitates respiratory effort
  D) alternating waves of air stimulate breathing
  Ans:  A

Difficulty:  Moderate

 

16. The parents of a 10-year-old son are worried about his sleepwalking (somnambulism). What topic should the nurse discuss with the parents?
  A)  sleep deprivation    B)  privacy    C)  schoolwork    D)  safety
  Ans:  D

Difficulty:  Moderate

 

17. A patient has been instructed to increase fluid intake but as a result has lost sleep to get up to void several times a night. What can the nurse recommend to decrease the interruption of sleep?
  A) “Drink most of the liquids during the night.”
  B) “Drink most of the liquids before 5 p.m.”
  C) “Try drinking coffee instead of water.”
  D) “Drink the total amount of liquids before noon.”
  Ans:  B

Difficulty:  Moderate

 

18. What independent nursing action can be used to facilitate sleep in hospitalized patients who are on bedrest?
  A) administering prescribed sleep medications
  B) changing the bed with fresh linens
  C) encouraging naps during the daytime
  D) giving a back massage
  Ans:  D

Difficulty:  Moderate

 

19. A sedative-hypnotic has been prescribed to help a patient sleep. What should the nurse teach the patient about this medication?
  A) it should be taken every night for several months
  B) it is useful for sleep but is better taken with alcohol
  C) it loses its effectiveness after 1 or 2 weeks
  D) it should be taken in the morning for long-term effects
  Ans:  C

Difficulty:  Moderate

 

20. Which of the following expected outcomes demonstrates the effectiveness of a plan of care to promote rest and sleep?
  A) verbalizes inability to sleep without medications
  B) continues to read in bed for hours each night
  C) identifies factors that interfere with normal sleep pattern
  D) reports minimal improvement in quality of rest and sleep
  Ans:  C

Difficulty:  Difficult

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fundamentals of Nursing 6th Edition Taylor Lillis Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *