Sale!

Health Assessment in Nursing 4th Edition Weber Kelley Test Bank

$80.00 $12.99

Health Assessment in Nursing 4th Edition Weber Kelley Test Bank

ISBN-13: 978-1609133504

ISBN-10: 1609133501

 

Description

Health Assessment in Nursing 4th Edition Weber Kelley Test Bank

ISBN-13: 978-1609133504

ISBN-10: 1609133501

 

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Health Assessment in Nursing 4th Edition Weber Kelley Test BankRemember, this is a digital download that is automatically given to you after you checkout today.

Free Nursing Test Questions:

 

Name: __________________________  Date: _____________

 

 

1. A nurse who is skilled in assessment is to obtain a comprehensive health assessment. The nurse would most likely be able to complete this assessment within which time frame?
  A) 2 hours
  B) 1 hour
  C) ½ hour
  D) ¼ hour

 

 

2. Before performing a complete assessment, which of the following would be most important for the nurse to do?
  A) Check the state’s Nurse Practice Act.
  B) Review the client chart.
  C) Gather personal protective equipment.
  D) Get necessary supplies ready.

 

 

3. When preparing to do a comprehensive health assessment, the nurse obtains the client’s permission based on an understanding of which of the following?
  A) The client has the right to refuse.
  B) Permission maintains the client’s confidentiality.
  C) It ensures that the client will answer personal questions.
  D) The client’s level of comfort will be increased

 

 

4. The nurse is completing the general survey. In addition to observing the client’s appearance, the nurse would assess which of the following?
  A) Mental status
  B) Cognitive abilities
  C) Vital signs
  D) Thought processes

 

 

5. A novice nurse is practicing how to complete a comprehensive assessment to gain confidence and skill. Which of the following would be most important for the nurse to remember?
  A) Gather health history information first.
  B) Intersperse the physical exam with the history.
  C) Establish a routine for the assessment.
  D) Allow the client a break between the two parts of the history/exam.

 

 

6. When observing a client’s behavior, which of the following would be most important for the nurse to compare the observations with?
  A) Developmental stage
  B) Stated age
  C) Overall physical development
  D) Vital signs

 

 

7. When performing a head-to-toe assessment, during which part would the nurse assess the motor function of cranial nerve VII?
  A) Mental status examination
  B) Head and face
  C) Ears
  D) Mouth and throat

 

 

8. When documenting a comprehensive assessment, which statement would the nurse record as the reason for seeking health care?
  A) “I try not to let the pain affect my life.”
  B) “I haven’t had a checkup in over 5 years.”
  C) “I had my appendix removed when I was 14 years old”
  D) “I have an aunt who had breast cancer.”

 

 

9. The nurse would test for stereognosis during which part of the comprehensive exam?
  A) Posterior and lateral chest
  B) Nose and sinuses
  C) Arms, hands and fingers
  D) Legs, feet, and toes

 

 

10. The nurse would auscultate for voice sounds during which part of the comprehensive examination?
  A) Posterior chest
  B) Abdomen
  C) Head and face
  D) Neck

 

 

11. A nurse has completed examining a client’s nose and sinuses and is about to examine the client’s mouth and throat. Which of the following would be most important for the nurse to do?
  A) Warm the hands
  B) Put on gloves
  C) Obtain a tuning fork
  D) Collect a saliva specimen

 

 

12. When assessing a client’s cognitive capabilities, which of the following would the nurse assess? Select all that apply.
  A) Remote memory
  B) Posture
  C) Speech
  D) Abstract reasoning
  E) Judgment
  F) Perceptions

 

 

13. A nursing instructor is describing the use of a head-to-toe approach for a comprehensive health assessment and how body systems may be combined, using the legs as an example. Which of the following would the instructor describe as being included in this assessment? Select all that apply.
  A) Skin color and condition
  B) Cardiovascular system
  C) Peripheral vascular system
  D) Neurologic system
  E) Musculoskeletal system

 

 

14. At which time would a nurse observe and evaluate jugular venous pressure?
  A) After examining the breasts
  B) When moving from the posterior to the anterior chest
  C) After assessing the heart
  D) Before examining the abdomen

 

 

15. Which of the following would be an example of information obtained during the health history about a review of the client’s body systems?
  A) Wears dentures; denies problems with eating, chewing, and swallowing.
  B) States her father died of a heart attack at age 60
  C) Uses over-the-counter antacid for occasional heartburn
  D) Vaginal delivery of two children without complications

 

 

16. A nurse is preparing to complete a comprehensive health assessment on a female client. Prior to beginning the assessment, a client states, “I’m really having a good deal of pain in my hip now.” Which of the following would be most appropriate for the nurse to do?
  A) Begin the comprehensive assessment.
  B) Explain the reason for the assessment.
  C) Delay the full exam until the client is more comfortable.
  D) Encourage the client to talk about how she is feeling.

.

 

 

17. A nurse is performing a head-to-toe assessment and is preparing to examine the client’s ears. Which equipment would the nurse need to have readily available?
  A) Ophthalmoscope
  B) Tuning fork
  C) Tongue depressor
  D) Stethoscope

 

 

18. A nurse would expect to assess the epitrochlear lymph nodes when assessing which of the following?
  A) Neck
  B) Arms
  C) Posterior chest
  D) Sinuses

 

 

19. The nurse would palpate the axillae during examination of which area?
  A) Neck
  B) Anterior chest
  C) Heart
  D) Breasts

 

 

20. The nurse is palpating the tonsillar, submandibular, and submental lymph nodes. The nurse is most likely examining which area during a comprehensive assessment?
  A) Nose and sinuses
  B) Abdomen
  C) Neck
  D) Face

 

 

21. During which part of the comprehensive assessment would the nurse auscultate after inspecting but before percussing?
  A) Abdomen
  B) Anterior chest
  C) Neck
  D) Heart

 

 

22. When assessing the legs, feet, and toes, which pulses would the nurse expect to palpate? Select all that apply.
  A) Femoral
  B) Brachial
  C) Temporal
  D) Dorsalis pedís
  E) Popliteal
  F) Posterior tibial

 

 

23. Which statement about assessment findings obtained from a comprehensive assessment would be identified as part of the general survey?
  A) Hair neat clean with white and gray streaks; no scalp lesions noted
  B) Sclera white; conjunctiva slightly reddened without lesions
  C) Client alert and cooperative; sitting comfortably on chair with hands in lap
  D) Head symmetrically round; neck nontender with full range of motion

 

 

24. A nurse is going to complete a comprehensive assessment on a client. When collecting objective data, which of the following would the nurse do first?
  A) Assess the client’s vital signs
  B) Take body measurements
  C) Assess mental status
  D) Observe the overall appearance

 

 

25. After teaching a group of students about areas to include when examining a client’s mental status, the instructor determines that the teaching was successful when the students identify which of the following as important?
  A) Ability to concentrate
  B) Thought processes
  C) Level of orientation
  D) Recall ability

 

 

 

Answer Key

 

1. C
2. A
3. A
4. C
5. C
6. A
7. B
8. B
9. C
10. A
11. B
12. A, D, E
13. A, C, D, E
14. A
15. A
16. C
17. B
18. B
19. D
20. C
21. A
22. A, D, E, F
23. C
24. D
25. B

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Health Assessment in Nursing 4th Edition Weber Kelley Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *