Sale!

Henkes Med Math 6th Edition Buchholz Test Bank

$80.00 $12.99

Henkes Med Math 6th Edition Buchholz Test Bank

ISBN:

0781776287

ISBN-13:

9780781776288

 

Description

Henkes Med Math 6th Edition Buchholz Test Bank

ISBN:

0781776287

ISBN-13:

9780781776288

 

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

, if you prefer a digital instead of a hardcover.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Free Nursing Test Questions:

Chapter 8- Calculation of Basic IV Drip Rates

1. The physician has ordered a client to receive 1000 mL D5 NS to infuse over 24 hours. Which solution should the nurse obtain from the supply cart?
  A) D5%W
  B) D5% 0.9NS
  C) D5% 0.45NS
  D) 0.9% NS

 

 

2. The faculty member tells the nursing student to obtain an IV microdrip tubing set. What is the drop factor on an intravenous microdrip?
  A) 10 gtt/mL
  B) 15 gtt/mL
  C) 20 gtt/mL
  D) 60 gtt/mL

 

 

3. The physician has ordered 1000 mL D5W IV to run at 75 mL/hr. What is the correct volume for infusion and rate for infusion on the infusion pump?
  A) Rate for infusion: 1000 mL, Volume for infusion: 75 mL
  B) Rate for infusion: 75 mL, Volume for infusion: 1000 mL
  C) Rate for infusion: 75 mL, Volume for infusion: 75 mL
  D) Rate for infusion: 1000 mL, Volume for infusion: 1000 mL

 

 

4. The physician has ordered Vancomycin (vancomycin hydrochloride) 500 mg IVPB every 24 hours. The medication is placed in 100 mL of D5W to infuse over 60 minutes. The drop factor is 10 gtt/mL. What is the correct volume for infusion and rate for infusion on the infusion pump?
  A) Secondary volume: 100 mL, Secondary rate: 100 mL
  B) Secondary volume: 500 mL, Secondary rate: 10 gtt/mL
  C) Secondary volume: 100 mL, Secondary rate: 60 minutes
  D) Secondary volume: 500 mL, Secondary rate: 60 minutes

 

 

5. What information is missing from the IV label?

1000 AM Jane Doe 1000 mL D5W at 100 mL/hr or 17 gtt/min from 10 AM – 8 PM Initials AB

  A) Date and time
  B) Date and patient name
  C) Time and room bed number
  D) Date and room bed number

 

 

6. The physician has ordered D5NS to run at 125 mL/hour with a drop factor of 20 gtt/mL. What is the correct IV flow rate in gtt/min?
  A) 41
  B) 42
  C) 43
  D) 44

 

 

7. The physician has ordered 500 mL NS to run over 6 hours with a drop factor of 20 gtt/mL. What is the correct IV flow rate to set on the infusion pump?
  A) 27 gtt/min
  B) 28 gtt/min
  C) 83 mL/hr
  D) 84 mL/hr

 

 

8. The physician has ordered a unit of 250 mL packed red blood cells to infuse over 4 hours with a drop factor of 10 gtt/mL. What is the correct IV flow rate in mL/hr?
  A) 10
  B) 11
  C) 62
  D) 63

 

 

9. The physician has ordered 1000 mL NS to infuse over 10 hours with a drop factor of 15 gtt/mL. What is the correct IV flow rate in gtt/min?
  A) 24
  B) 25
  C) 100
  D) 150

 

 

10. The physician has ordered 1000 mL of D5W to infuse at 125 mL/hour with a drop factor of 10 gtt/mL. How many hours will this IV run?
  A) 6
  B) 7
  C) 8
  D) 9

 

 

11. The physician has ordered 1500 mL of NS to infuse at 75 mL/hour with a drop factor of 15 gtt/mL. How many hours will this IV run?

 

 

12. The physician has ordered 1000 mL of D5W to infuse 16 hours with a drop factor of 20 gtt/mL. What is the correct IV flow rate in gtt/min?

 

 

13. The physician has ordered 2500 mL of NS to infuse in 150 mL/hr with a drop factor of 15 gtt/mL. How many hours will this IV run?
  A) 14.6
  B) 15.6
  C) 16.6
  D) 17.6

 

 

14. An IV infusion pump is not available. When would the nurse use a macrodrip for the IV infusion?
  A) Order specifies a large amount of fluid over a short time.
  B) A small amount of IV fluid is to be infused to a child.
  C) The IV infusion is to be administered over a long period.
  D) Microdrops per minute are too few to count accurately.

 

 

15. The physician has ordered 1000 mL D5 1/2NS with KCL 10 mEq IV for 8 hours. The nurse locates a vial of potassium chloride 40 mEq/20 mL. How many milliliters of medication need to be added to the IV bag?
  A) 5
  B) 10
  C) 15
  D) 20

 

 

16. The physician has ordered 250 mL D5 1/2NS with Aminophylline 0.25 grams added for administration over 1 hour every 6 hours. The nurse locates a vial of Aminophylline 500 mg/20 mL. How many milliliters of medication need to be added to the IV bag?
  A) 5
  B) 10
  C) 15
  D) 20

 

 

17. The physician has ordered clindamycin (Cleocin phosphate) 900 mg in 75 mL over 30 minutes with a drop factor of 15 gtt/mL. What is the correct IV flow rate in gtt/min?
  A) 37
  B) 38
  C) 75
  D) 150

 

 

18. The physician has ordered Tagamet (cimetidine) 300 mg in 50 mL D5W over 30 minutes with a drop factor of 10 gtt/mL. What is the correct IV flow rate in gtt/min?
  A) 16
  B) 17
  C) 50
  D) 100

 

 

19. The physician has ordered  strength Ensure. The total volume is 240 mL. How many milliliters of Ensure should be mixed with the water?
  A) 150
  B) 160
  C) 170
  D) 180

 

 

20. The physician has ordered  strength Isocal. The total volume is 100 mL. How many milliliters of water needs to mixed with the Isocal?
  A) 25
  B) 50
  C) 75
  D) 100

 

 

 

Answer Key

 

1. C
2. D
3. B
4. A
5. D
6. B
7. C
8. D
9. B
10. C
11. 20 hours
12. 21 gtt/min
13. C
14. A
15. A
16. B
17. B
18. B
19. D
20. C

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Henkes Med Math 6th Edition Buchholz Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *