Sale!

Informatics and Nursing 4th Edition Sewell Thede Test Bank

$80.00 $12.99

Informatics and Nursing 4th Edition Sewell Thede Test Bank

ISBN-13: 978-1609136956

ISBN-10: 1609136950

Description

Informatics and Nursing 4th Edition Sewell Thede Test Bank

ISBN-13: 978-1609136956

ISBN-10: 1609136950

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Remember, this is a digital download that is automatically given to you after you checkout today.

Free Nursing Test Questions:

 

1. Which of the following would be most appropriate for an instructor to use when creating a slide presentation to achieve learning at the analysis level?
  A) Statements written as bullet points
  B) Fill-in-the-blank question
  C) Narrative with illustrations
  D) Numbered list of statements

 

 

2. When creating a slide presentation, the instructor looks at several of the slides at once, checking the organization and order of presentation. The instructor is using which view?
  A) Normal view mode
  B) Slide sorter
  C) Notes view
  D) Slide show view

 

 

3. A nursing instructor is developing a presentation slide program and is in the process of choosing a background for the slides. When selecting a background, which of the following would be best for the instructor to do?
  A) Select a dark background if the room will be light
  B) Choose a light background for a dark room
  C) Have the background match the lighting in the room
  D) Opt for a background that matches the tone of the presentation

 

 

4. A student is creating a slide show for a class project. When selecting the font size for the slide, which of the following would be best for the student to use?
  A) 12 point
  B) 16 point
  C) 20 point
  D) 24 point

 

 

5. An instructor is creating a slide presentation to support a lecture. When preparing the slides, which of the following would be most appropriate for the instructor to do?
  A) Limit each line on the slide to six or seven words
  B) Use no more than eight lines of text per slide
  C) Use similar colors for the text and background
  D) Select at least four different fonts for the text

 

 

6. A student wants to include a video clip in a slide presentation for the class. To ensure effectiveness of the video in the presentation, the student selects a video clip of which duration?
  A) 15 to 30 seconds
  B) 30 to 45 seconds
  C) 45 to 60 seconds
  D) 60 to 75 seconds

 

 

7. An in-service presenter creates a slide show in which each slide fades into view. The presenter is using which of the following?
  A) Transition
  B) Animation
  C) Storyboarding
  D) Progressive disclosure

 

 

8. When planning a slide show presentation for a group of fellow students about a disease condition, the student also plans to supply the audience with handouts. Which of the following would be best?
  A) A copy of the slides in the presentation
  B) Copies of slides with room for note taking
  C) Word-processed outline of the presentation
  D) A notes-based outline with illustrations

 

 

9. The end of a slide presentation includes a slide containing summary points. To ensure retention by the audience, the presenter would include a maximum of how many points?
  A) 8
  B) 7
  C) 6
  D) 5

 

 

10. A group of students are planning to create a slide show for a class project. Which step would the students complete first?
  A) Select a layout
  B) Choose a background
  C) Enter text
  D) Insert graphics

 

 

11. A student is preparing a slide presentation for a class project. The student is currently involved in planning the presentation, putting the ideas and visuals into an organized framework. The student is performing which of the following?
  A) Creating handouts
  B) Storyboarding
  C) Developing animations
  D) Determining transitions

 

 

12. After teaching a group of students about presentation software and presentation skills, the instructor determines that the students have achieved intermediate-level skills when they demonstrate which of the following? Select all that apply.
  A) Apply a template
  B) Add shapes to a slide
  C) Move and resize objects
  D) Edit photos for fit and resolution
  E) Design on-screen navigation

 

 

13. A student is preparing slide presentation for a class. Which of the following would be most effective in ensuring that the presentation is effective? Select all that apply.
  A) Use similar colors for text and background
  B) Allow each slide to appear on the screen for at least 10 seconds
  C) Limit the number of lines per slide to about 10
  D) Use a sans serif font
  E) Include a maximum of six to seven words per line

 

 

14. A nurse is presenting a slide presentation on diabetes to a group of newly diagnosed patients with diabetes. The nurse sets up the presentation using which view?
  A) Normal
  B) Slide Sorter
  C) Slideshow
  D) Outline

 

 

15. A nurse is creating a slide presentation and is used a predesigned combination of colors, font style, size, and position of place keepers. The nurse is involved with which of the following?
  A) Background layer
  B) Content layer
  C) Layout layer
  D) Theme

 

 

 

Answer Key

 

1. C
2. B
3. C
4. D
5. A
6. C
7. A
8. D
9. D
10. B
11. B
12. C, D
13. B, D, E
14. C
15. D

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Informatics and Nursing 4th Edition Sewell Thede Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *