Sale!

Introduction to Community Based Nursing 5th Edition Hunt Test Bank

$80.00 $12.99

Introduction to Community Based Nursing 5th Edition Hunt Test Bank

ISBN-13: 978-1609136864

ISBN-10: 1609136861

 

 

Description

Introduction to Community Based Nursing 5th Edition Hunt Test Bank

ISBN-13: 978-1609136864

ISBN-10: 1609136861

 

 

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

, if you prefer a digital instead of a hardcover.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Free Nursing Test Questions:

Chapter 12- Home Health Care Nursing

1. Most clients requiring home care services are
A) recently hospitalized.
B) children.
C) dependent on medical technology.
D) over 65 years of age.

 

 

2. Modern home care evolved from
A) public health nursing.
B) occupational health nursing.
C) visiting nurse associations.
D) hospital nursing.

 

 

3. A nurse who was trained in an acute care setting decides to practice as a home care nurse. Which of the following statements describes one of the major differences between providing client care in the acute care and home care setting?
A) In the home setting, the nurse is in charge of the environment.
B) There is more family involvement in the home care setting.
C) The hospital environment calls for more flexibility on the nurse’s part.
D) Hospital nurses provide direct services or supervise those services to assist with activities of daily living (ADLs).

 

 

4. The home care nurse intermittently visits a 78-year-old female with severe COPD. One disadvantage of having home care as compared to intermittent hospitalization is
A) the intrusion of the nurse’s presence in the home.
B) the family being in a familiar environment.
C) clients receive better care in the hospital.
D) there is no disadvantage of receiving home care services.

 

 

5. A home care nurse is caring for a 70-year-old male who had a colostomy 3 years ago. The client also has diabetes, which has been poorly controlled since his surgery. The nurse is visiting him to change a dressing on a wound on his leg that has not healed for a year. He complains to the nurse about being bored and lonely. The nurse knows that the client has some unmet psychological needs. These needs revolve around the client’s
A) inability to follow the diabetic treatment plan.
B) inability to adequately care for the wound on his leg.
C) adjustment to his illness, the anxiety it produces, and the possible social isolation that may result.
D) feelings about his colostomy and its care.

 

 

6. The home care nurse is caring for a 70-year-old man who had a colostomy 3 years ago and who has poorly controlled diabetes. The nurse would use nursing interventions with the client to
A) build a trusting relationship.
B) elicit only his thoughts and feelings about the situation.
C) ask his family’s thoughts and feelings about his illness.
D) teach the importance of diabetic diets.

 

 

7. On the second home visit to a patient with poorly controlled diabetes, the nurse assesses whether the patient is following the prescribed regime for testing his blood sugars and administering insulin. The nurse assesses this aspect of patient care because the
A) nurse is not sure the client is compliant.
B) nurse knows that some research has documented a 50% adherence rate to prescribed medication.
C) client would be doing better if he was always checking his blood sugars and injecting the correct amount of insulin.
D) client’s age prevents his adherence to the prescribed treatment regime.

 

 

8. The home care nurse is caring for an elderly patient with multiple chronic health issues. At the next visit, the nurse will carefully assess the impact that caregiving has on the patient’s spouse because the nurse knows caregivers report
A) they are managing well.
B) there are numerous resources to assist them.
C) they are overwhelmed, isolated, and lacking personal time for themselves.
D) they are proficient at providing the prescribed care.

 

 

9. The home care nurse is caring for a 78-year-old man who has a colostomy and poorly controlled diabetes. The client lives in a small apartment with his wife of 50 years. She is in poor health with severe arthritis. Based on what the nurse sees, the wife is trying to be a caregiver for her husband. The nurse begins a caregiver support group with which of the following characteristics?
A) All sessions have an educational focus.
B) Sessions are organized into large groups of more than 20 members.
C) All sessions have a focus on nursing care.
D) Sessions encourage socialization and sharing at each session.

 

 

10. The largest source of  payment for home health care comes from
A) Medicare
B) Private Insurance
C) Out-of-Pocket
D) Long-term Care Insurance

 

 

11. The goal of home care nursing is to
A) assist clients to a peaceful death.
B) promote, maintain, and restore health.
C) keep clients out of the hospital.
D) better use nursing knowledge for care.

 

 

12. Official home care agencies are
A) housed in city and county departments and only provide service certified by federal government mandates.
B) hospital-based services that have no mandate and offer services of their choosing.
C) freestanding and for-profit that provide services based on third-party reimbursement or self-pay.
D) companies that provide officially approved services and home care equipment.

 

 

13. The primary advantage of home health care is
A) comfort of the client in the home.
B) increased quality of life.
C) lower cost.
D) maintenance of client independence.

 

 

14. The home care nurse has admitted Mr. Pearson to the home care agency. The nurse will be making an initial assessment visit and then determine the number of weekly visits and services to be provided. The nurse wants to use a family-centered approach and therefore will
A) listen to the family and respect the knowledge they have gained from caring for Mr. Pearson.
B) discuss all care decisions with Mr. Pearson in the absence of his family.
C) choose services based on availability of family resources.
D) complete all documentation in the home so family and friends can read it.

 

 

15. The home care nurse arrives at the home of a 78-year-old male client to find that he is not at home. As she prepared to leave, the client returns stating he had driven to the local market to get a few needed items. The client
A) is no longer considered homebound and must be discharged from the home care service.
B) is no longer considered homebound by Medicare and other means of financial coverage must be sought should the client continue to receive services.
C) is still considered homebound as he seldom leaves his house.
D) remains covered by Medicare as the nurse fails to report the client’s outing.

 

 

16. Which of the following statements best illustrates the principle of confidentiality? The nurse
A) discusses client care outcomes with other nurses at the agency to get ideas on how to better meet client needs.
B) identifies odd behavior from the client and tells the client’s minister.
C) relates a recent story regarding the client to friends to illustrate her job duties.
D) responds to a friend of the client’s who wants to know how the individual is doing since discharge from the hospital.

 

 

17. The home care nurse is completing the admission visit for a new client. During this visit, the nurse should complete an assessment of the client’s condition, perceptions, family and family support, a physical assessment, and
A) family satisfaction with medical services.
B) satisfaction with service.
C) community engagement.
D) financial assessment.

 

 

18. Documentation of home care should always focus on which of the following factors? (Select all that apply.)
A) Completing OASIS requirements
B) Unskilled care provided
C) Homebound status
D) Achievement of care outcomes
E) Client illness and safety

 

 

19. Medicare home care reimbursement is governed by very specific criteria. Which of the following are included in the criteria? (Select all that apply.)
A) Under the care of a physician, and getting services under a plan of care established and reviewed regularly by a doctor
B) Established need for semiskilled care
C) Certification from a doctor that physical therapy is needed
D) Medicaid certification of the agency
E) Certification for a doctor that speech–language pathology services are needed

 

 

20. What factors impacted the growth of health care in the 20th century? (Select all that apply.)
A) Medicare and Medicaid legislation that allowed payment for some home care services
B) Changing requirements for nursing education and licensure
C) Insurance company adoption of home care coverage due to cost efficiency of home versus institutional care
D) Implementation of diagnosis-related groups (DRGs) for Medicare
E) Increasing number of population aged 25-40

 

 

 

Answer Key

 

1. D
2. C
3. B
4. A
5. C
6. A
7. B
8. C
9. D
10. A
11. B
12. A
13. C
14. A
15. B
16. A
17. D
18. A, C, D, E
19. A, C, E
20. A, C, D

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Introduction to Community Based Nursing 5th Edition Hunt Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *