Sale!

Introductory Medical Surgical Nursing 9th Edition Timby Smith Test Bank

$80.00 $12.99

Introductory Medical Surgical Nursing 9th Edition Timby Smith Test Bank

ISBN-13: 978-0781780322

ISBN-10: 0781780322

 

 

Description

Introductory Medical Surgical Nursing 9th Edition Timby Smith Test Bank

ISBN-13: 978-0781780322

ISBN-10: 0781780322

 

 

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

, if you prefer a digital instead of a hardcover.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Free Nursing Test Questions:

Chapter 51- Caring for Clients with Disorders of the Upper

1. A client with anorexia complains of constipation. Which of the following nursing measures should the nurse take to help the client reduce constipation?
  A) Provide adequate quantity of food. C) Assist client to increase dietary fiber.
  B) Obtain medical and allergy history. D) Obtain complete food history.
  Ans:  C

Difficulty:  Moderate

 

2. The nurse is managing a client with deficient fluid volume. Under which of the following conditions should the nurse inform the physician?
  A) If urine output is below 600 mL/day C) If urine output is below 800 mL/day
  B) If urine output is below 700 mL/day D) If urine output is below 500 mL/day
  Ans:  D

Difficulty:  Easy

 

3. A client under postoperative care after an oral surgery for lip cancer has difficulty in breathing and coughing. Which of the following measures will help ease the client’s discomfort?
  A) Keep the head of the bed elevated.
  B) Position the client flat either on the abdomen or side.
  C) Provide a tracheostomy tray near the bed.
  D) Turn the client’s head to the side.
  Ans:  A

Difficulty:  Moderate

 

4. The nurse observes dry mucous membranes in a client who is receiving tube feedings after an oral surgery. The client complains of unpleasant tastes and odors as well. Which of the following measures should be included in the nurse’s care plan?
  A) Ensure adequate hydration with additional water.
  B) Provide frequent mouth care.
  C) Keep the feeding formula refrigerated.
  D) Flush the tube with water before adding the feedings.
  Ans:  B

Difficulty:  Moderate

 

5. Why is avoiding sodium bicarbonate an important concern for clients for whom antacids are prescribed to treat gastric disorders?
  A) It decreases healing time.
  B) It increases the incidence of surgical intervention.
  C) It decreases the absorption of the other drug.
  D) It is readily absorbed from the gastrointestinal (GI) tract.
  Ans:  D

Difficulty:  Moderate

 

6. A pregnant woman with gastroesophageal reflux disease (GERD) complains of a burning sensation in the esophagus. Which of the following suggestions should the nurse give her?
  A) Avoid foods and beverages that lower pressure in the lower esophageal sphincter (LES).
  B) Inform the physician.
  C) Symptoms of GERD usually resolve after delivery.
  D) Avoid food and drink for several hours before bedtime.
  Ans:  C

Difficulty:  Easy

 

7. A client with hiatal hernia is noted to have reflux of gastric secretions and pain after eating and when lying down. Which of the following interventions would help the nurse to manage and minimize this epigastric discomfort?
  A) Encourage the client to eat frequent, small, well-balanced meals.
  B) Inform the client to remain upright for at least 2 hours after meals.
  C) Instruct the client to avoid alcohol or tobacco products.
  D) Instruct the client to eat slowly and chew the food thoroughly.
  Ans:  B

Difficulty:  Moderate

 

8. A client with esophageal cancer has difficulty in swallowing. The nurse is aware that it is important to provide him adequate or improved nutrition and eventually stable weight. How can the nurse achieve this nursing goal?
  A) By ensuring that the client receives high-protein, semiliquid foods
  B) By providing oral liquids
  C) By providing liquid supplements
  D) By encouraging small, frequent meals
  Ans:  A

Difficulty:  Moderate

 

9. When suggesting dietary modifications for a client with gastrointestinal (GI) tract disorders, the nurse advises the client to limit high-fat foods and replace some dietary fat with medium-chain triglycerides. Why should the nurse encourage the client to use medium-chain triglycerides (MCTs)?
  A) To reduce symptoms of nausea C) To decrease the risk of aspiration
  B) To minimize the feeling of fullness D) To minimize diarrhea
  Ans:  D

Difficulty:  Moderate

 

10. A client who underwent a vagotomy has a high risk for developing stomach cancer. Which of the following advice would be useful?
  A) Advise the client to change his dietary habits.
  B) Encourage medications that reduce hydrochloric acid formation.
  C) Encourage a liberal intake of fluid.
  D) Advise the client to take antacids.
  Ans:  B

Difficulty:  Moderate

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Introductory Medical Surgical Nursing 9th Edition Timby Smith Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *