Sale!

Introductory Mental Health Nursing 2nd edition Womble Test Bank

$80.00 $12.99

Introductory Mental Health Nursing 2nd edition Womble Test Bank

  • ISBN-13: 978-1608313921
  • ISBN-10: 1608313921

 

 

Description

Introductory Mental Health Nursing 2nd edition Womble Test Bank

  • ISBN-13: 978-1608313921
  • ISBN-10: 1608313921

 

 

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

, if you prefer a digital instead of a hardcover.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Free Nursing Test Questions:

Chapter 11

 

Name: __________________________  Date: _____________

 

 

1. A client is hearing voices telling him to kill himself. The nurse would document this type of perceptual disturbance as which of the following?
  A) Illusion
  B) Delusion
  C) Thought insertion
  D) Hallucination

 

 

2. A client has been diagnosed with schizophrenia. The nurse is able to move the client’s arm in a certain position and it will remain in that position until it is moved again. The nurse would document this behavior alteration as which of the following?
  A) Avolition
  B) Waxy flexibility
  C) Loose association
  D) Dystonia

 

 

3. A client states, “Little green men implanting destructive asteroids in my brain.” This statement is reflective of which type of thinking?
  A) Thought broadcasting
  B) Thought insertion
  C) Thought withdrawal
  D) Delusion of reference

 

 

4. Which of the following is considered a negative symptom of schizophrenia?
  A) Autism
  B) Delusions
  C) Agitation
  D) Flat affect

 

 

5. A client is exhibiting lip smacking, facial grimacing, and protruding tongue movements. This extrapyramidal side effect would accurately be documented as which of the following?
  A) Akathisia
  B) Tardive dyskinesia
  C) Drug-induced parkinsonism
  D) Dystonia

 

 

6. Which drug classification is most commonly used to relieve the drug-induced extrapyramidal side effects associated with antipsychotic agents?
  A) Anticonvulsants
  B) Antiparkinson
  C) Antihypertensives
  D) Anxiolytics

 

 

7. Water intoxication is associated with schizophrenia. The possible cause is related to the effects of antipsychotic drugs on which gland of the body?
  A) Parathyroid
  B) Thyroid
  C) Pituitary
  D) Pineal

 

 

8. Which of the following psychotic disorders is exhibited by a mood episode and active symptoms of schizophrenia that occur together, which is preceded by delusions and hallucinations?
  A) Shared psychotic disorder
  B) Brief psychotic disorder
  C) Schizophreniform disorder
  D) Schizoaffective disorder

 

 

9. The nurse is reviewing a care plan for a patient diagnosed with schizophrenia who is receiving antipsychotic medication. The nurse would expect to find which priority outcome for this client?
  A) Decreased delusional thinking
  B) Improved communication
  C) Complies with therapeutic drug regimen
  D) Ability to meet self-care needs

 

 

10. A client diagnosed with schizophrenia comes to the outpatient mental health clinic very disheveled, with body odor and an unkempt beard. The nurse suspects which of the following negative symptoms of schizophrenia?
  A) Anhedonia
  B) Avolition
  C) Alogia
  D) Autism

 

 

11. A client diagnosed with schizoaffective disorder has a nursing diagnosis of impaired verbal communication. Which of the following intervention would be most appropriate?
  A) Develop alternate communication methods.
  B) Place the client in a group therapy session.
  C) Establish a one-to-one relationship.
  D) Allow the client to be alone at specific times.

 

 

12. A client is taking haloperidol (Haldol) for chronic schizophrenia. The nursing assessment reveals muscular rigidity, hyperthermia, and an altered level of consciousness. These symptoms are consistent with which of the following?
  A) Akathisia
  B) Dystonia
  C) Neuroleptic malignant syndrome
  D) Tardive dyskinesia

 

 

13. The client is experiencing extrapyramidal side effects from taking antipsychotic drugs. Which medication may be used to counteract these side effects?
  A) Haloperidol (Haldol)
  B) Chlorpromazine (Thorazine)
  C) Fluphenazine (Prolixin)
  D) Benztropine (Cogentin)

 

 

14. The priority nursing intervention for a client diagnosed with catatonic schizophrenia includes which of the following?
  A) Leaving the client alone
  B) Administering the prescribed lithium carbonate (Lithane)
  C) Meeting the basic needs of the client
  D) Allowing the client to communicate feelings

 

 

15. Which behavior is characteristic of catatonic schizophrenia?
  A) Waxy flexibility
  B) Mania
  C) Disorganized speech
  D) Silly laughter

 

 

16. A client states, “Everyone is out to get me. They are trying to get into my head. They are watching me.” The nurse suspects which type of schizophrenia?
  A) Catatonic
  B) Disorganized
  C) Paranoid
  D) Undifferentiated

 

 

17. A client is admitted to the inpatient mental health unit with paranoid schizophrenia. Which of the following assessment parameters would be most important for the nurse to observe?
  A) Hygiene
  B) Communication patterns
  C) Ability to make decisions
  D) Motor activity

 

 

18. Which of the following is a true statement regarding schizophrenia?
  A) Early onset is more common in women than in men.
  B) It affects 10% of the general population.
  C) Women tend to experience less severe symptoms.
  D) Most symptoms are cured with antipsychotic medications.

 

 

19. A client has been prescribed clozapine (Clozaril) for the treatment of schizophrenia. The nurse notes that this medication is associated with which of the following life-threatening side effects?
  A) Neuroleptic malignant syndrome
  B) Tardive dyskinesia
  C) Agranulocytosis
  D) Dystonia

 

 

20. The nurse is reviewing a care plan for an assigned client diagnosed with paranoid schizophrenia. Which of the following would be a priority diagnosis for this client?
  A) Risk for self-directed violence
  B) Altered nutrition, less than body requirements
  C) Defensive coping
  D) Altered family processes

 

 

 

Answer Key

 

1. D
2. B
3. B
4. D
5. B
6. B
7. C
8. D
9. C
10. B
11. C
12. C
13. D
14. C
15. A
16. C
17. C
18. C
19. C
20. A

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Introductory Mental Health Nursing 2nd edition Womble Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *