Sale!

Leadership Roles and Management Functions in Nursing 7th Edition Marquis Huston Test Bank

$80.00 $12.99

Leadership Roles and Management Functions in Nursing 7th Edition Marquis Huston Test Bank

ISBN-13: 978-1608316854

ISBN-10: 1608316858

Description

Leadership Roles and Management Functions in Nursing 7th Edition Marquis Huston Test Bank

ISBN-13: 978-1608316854

ISBN-10: 1608316858

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Remember, this is a digital download that is automatically given to you after you checkout today.

Free Nursing Test Questions:

Chapter 14- Organizing Patient Care

1. Which statement best describes functional nursing care delivery?
  A) Nursing care is holistic and patient centered.
  B) The nurse must be a licensed person.
  C) Emphasis is on “getting the work done” through tasks.
  D) It is also known as total patient care.

 

 

2. The nurse is assigned to administer medications to all patients throughout the shift. What is this an example of?
  A) Team nursing
  B) Case method nursing
  C) Primary care delivery
  D) Functional nursing care

 

 

3. A nurse has accepted a position as a staff nurse and will practice small team or modular nursing. The nurse will be the only RN on the team. What is an appropriate role expectation for role fulfillment?
  A) Planning nursing care independently of others
  B) Assigning work to be done according to the expertise of group members
  C) Being responsible for care planning 24 hours a day
  D) Carrying out the majority of personal care for your patients

 

 

4. With modular nursing, who checks the completion of tasks assigned to a team member?
  A) The charge nurse
  B) The area manager
  C) The team leader
  D) Another team member

 

 

5. What is the competency model of differentiated nursing practice based on?
  A) Provision of care, management, and communication
  B) ANA standards and Benner’s five levels of practice
  C) A philosophy that educational level reflects expertise
  D) Facilitating effective and efficient use of nursing resources

 

 

6. What is correct about primary nursing care?
  A) Requires minimal RN staffing
  B) Is easy to implement
  C) Provides challenging work
  D) Has proved to be a failure

 

 

7. What is a goal of case management?
  A) Contain health care costs
  B) Provide challenging work
  C) Enhance professionalism
  D) Decrease length of stay

 

 

8. What is the most important component in being well organized and increasing productivity on the unit?
  A) Adequate resources
  B) A well-trained staff
  C) A well-thought-out plan
  D) Time to carry out your duties

 

 

9. Which statement best describes case management?
  A) Clinical outcomes should occur within a prescribed time frame.
  B) Case managers do not provide care.
  C) Managed care practice is unit based.
  D) The goal is outcome management for every patient.

 

 

10. What is necessary when implementing care multidisciplinary action plans (MAPs)?
  A) Caregivers alter the plan as they deem necessary
  B) Variances be indicated for patient deviations
  C) Time frames for implementation be left open
  D) Critical paths not be considered in care planning

 

 

11. Which is a true statement about the patterns of patient care management?
  A) Functional nursing is organized according to the desires of the worker.
  B) Primary nursing and total patient care are synonymous.
  C) Team leading includes the concept of patient care conferences.
  D) Case load nursing provides little autonomy for nurses.

 

 

12. Critical pathways outline a patient’s expected progress from admission to discharge, and where did they originate from?
  A) Case management
  B) Functional nursing
  C) Team nursing
  D) Primary care nursing

 

 

13. What is one rationale for matching patient needs with nursing competencies?
  A) Primary nursing practice
  B) Differentiated nursing practice
  C) Modular nursing
  D) Case management

 

 

14. What is one of the most important differences between case management and disease management?
  A) Disease management referrals begin in the hospital inpatient setting.
  B) Disease management is a collaborative process to meet patient needs.
  C) High-cost population groups are targeted in disease management.
  D) Disease management treatment is episodic.

 

 

15. What is the oldest form of organizing patient care that is still widely used today?
  A) Total patient care
  B) Functional nursing
  C) Team or modular nursing
  D) Primary care nursing

 

 

16. What type of nursing uses mini teams, typically an RN and unlicensed healthcare workers to provide care to a small group of patients who are centralized geographically?
  A) Total patient care
  B) Functional nursing
  C) Modular nursing
  D) Primary care nursing

 

 

17. Primary care nursing is organized so that the patient is at the center of the structure. How many nurses have 24-hour responsibility for care planning and coordination?
  A) One
  B) Two
  C) Three
  D) Four

 

 

18. What was the focus historically for case management?
  A) Individual patient
  B) Care for populations
  C) Group of patients with same chronic illness
  D) Group of patients with same acute need for surgery

 

 

19. What is a multidisciplinary action plan?

1.  Critical path

2.  Nursing care plan

3.  Indication of times when nursing interventions occur

4.  Nurses follow the care plan to facilitate expected outcomes

  A) 1, 2, 3
  B) 1, 2, 4
  C) 1, 3, 4
  D) 2, 3, 4

 

 

20. When work is redesigned, it frequently has consequences for employees that must be considered. What consequences must be considered?

1.  Professional interactions

2.  Degree of autonomy

3.  Employee evaluation

4.  Communication patterns

  A) 1, 2, 3
  B) 1, 2, 4
  C) 1, 3, 4
  D) 2, 3, 4

 

 

 

Answer Key

 

1. C
2. D
3. B
4. C
5. B
6. C
7. A
8. C
9. A
10. B
11. C
12. A
13. B
14. C
15. A
16. C
17. A
18. A
19. A
20. D

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Leadership Roles and Management Functions in Nursing 7th Edition Marquis Huston Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *