Sale!

Leddy and Peppers Conceptual Bases of Professional Nursing 7th Edition Hood Test Bank

$80.00 $12.99

Leddy and Peppers Conceptual Bases of Professional Nursing 7th Edition Hood Test Bank

ISBN-13: 978-0781792486

ISBN-10: 0781792487

Description

Leddy and Peppers Conceptual Bases of Professional Nursing 7th Edition Hood Test Bank

ISBN-13: 978-0781792486

ISBN-10: 0781792487

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Remember, this is a digital download that is automatically given to you after you checkout today.

Free Nursing Test Questions:

 

Name: __________________________  Date: _____________

 

 

1. A nurse arrives to the unit and receives report from the night shift nurse. The nurse identifies what medications are necessary for the client prior to going to the patient’s room. Upon entering the room, the nurse introduces herself and takes a blood pressure and then listens to the client lungs, heart, and abdomen before checking pedal pulses and inquiring about pain. What is the name of this portion of the nursing process?
  A) Diagnosis
  B) Implementation
  C) Assessment
  D) Planning

 

 

2. A client requests pain medication as a result of incisional pain following a Cesarean section. The client’s pain level is five on a ten-point scale with 10 being the worst pain the client has ever had. Thirty minutes after receiving the pain medication, the client states her pain is a two on  the ten-point scale. What is the nursing process step that is described above?
  A) Diagnosis
  B) Evaluation
  C) Planning
  D) Implementation

 

 

3. A client arrives from surgery and the nurse assesses the client vital signs, pain level, and bleeding status. Following the assessment, the nurse writes “acute pain related to surgery as evidenced by moaning, verbalization of pain being 10 on a scale of one to 10, and elevated blood pressure.” What portion of the nursing process has the nurse utilized?
  A) Assessment
  B) Planning
  C) Diagnosis
  D) Evaluation

 

 

4. A nurse and a client engage in communication about the client’s length of stay as a result of having open-heart surgery. The unit uses day-by-day specific instructions for nursing care on a form that is at the client’s bedside. What is the cognitive tool that is used in this specific instance that has reduced variation of nursing care received by clients with the same clinical problem, streamlined care to reduce costs, reduced care errors and oversights, and decreased the time nurses spend in documentation?
  A) Critical thinking
  B) Client care paths
  C) Nursing-Sensitive Outcomes Classification
  D) Nursing Interventions Classification

 

 

5. A nurse on a busy cardiac unit experiences her first code, and the client is sent to the coronary care intensive-care unit for further care. The nurse feels that her participation in the code could have been performed in a more efficient manner. What type of thinking was utilized in this scenario?
  A) Critical thinking
  B) Negative thinking
  C) Intuition
  D) Reflection

 

 

6. A nursing preceptor is reviewing the nursing process during the first day together with his preceptee. The steps of assessment, diagnosis, planning, implementation, and evaluation are reviewed, and the preceptor stresses that the process has the advantage of keeping nurses organized and provides structure for problem solving. While strengths were listed, what is one of the weaknesses of the nursing process that has been discussed in the literature?
  A) The nursing process is time efficient.
  B) The nursing process is inconsistent with real-world practice.
  C) The nursing process focuses on a client’s strengths, not problems.
  D) The nursing process is controversial for beginning nursing practice.

 

 

7. During postconference, the clinical instructor  reviews theories that utilize the nursing process and how they differ in their approach to the nursing process. Which of the following theories delineates assessment by including perception, communication, and interaction of the nurse and the client in the definition of the assessment phase?
  A) King’s Theory of Goal Attainment
  B) Paterson and Zderad’s Humanistic Theory
  C) Newman’s Theory of Health as Expanding Consciousness
  D) Parse’s Human Becoming Theory

 

 

8. Which of the following models suggests that the new nurse utilizes steps of the nursing process in order and that experienced nurses use a more engaged and practical reasoning approach to clinical judgment, bypassing some steps of the nursing process?
  A) Peplau’s Interpersonal Relations Model
  B) Paterson and Zderad’s Humanistic Theory
  C) Tanner’s Model of Clinical Judgment
  D) Benner’s Novice-to-Expert Model

 

 

9. A nurse enters a client’s room and introduces herself as the nurse who will be taking care of him today. The client discusses with the nurse the fact that he has been sick to his stomach for the last several hours. After discussing the client’s nausea, the nurse and the client decide that medication might be helpful to alleviate the client symptoms. Which interpersonal process theory focuses on the interpersonal relationship between the client and the nurse and incorporates the orientation, identification, exploitation, and resolution phases?
  A) Parse’s Human Becoming Theory
  B) Paterson and Zderad’s Humanistic Theory
  C) Peplau’s Interpersonal Relations Model
  D) Newman’s Theory of Health as Expanding Consciousness

 

 

10. Which of the following educational levels supports the use of psychomotor processes in education?
  A) Associate’s degree
  B) Baccalaureate
  C) Advanced practice
  D) Certification

 

 

11. Nurse A has taken the state boards and has passed the test. She will receive her license and has agreed to begin work in the next month at the local hospital. In discussing her good news with her mother who has been a nurse in the profession for 20 years, she finds that they have different methods of using the same process. Nurse A suggests that she must routinely follow the steps in order from assessment to evaluation to keep her approach consistent. Which type of cognitive nursing process is Nurse A using?
  A) Connected
  B) Linear
  C) Integrative
  D) Circular

 

 

12. “Patterning nursing processes use energy to enhance health and well-being” is what the student reads in the . As she inquired as to what theories use patterning, she began to read about appraisal and deliberative phases. Which theory highlights the appraisal and deliberative phases and is considered a patterning nursing process theory?
  A) Rogers’ Science of Unitary Human Beings
  B) Parse’s Human Becoming Theory
  C) Paterson and Zderad’s Humanistic Theory
  D) Peplau’s Interpersonal Relations Model

 

 

13. Nurses routinely check the telemetry monitors while at the desk of the unit looking for abnormal arrythmias on the monitor. A nurse looks at the strip in Room 1030 and has a feeling that she should check the client. She does so, and the client is having difficulty breathing in addition to being cyanotic. What is the term that identifies the feeling that the nurse had in the above scenario or is described as “another way of knowing wherein facts or truths are known or felt directly rather than arrived at through a linear process of rational analysis”?
  A) Critical thinking
  B) Negative thinking
  C) Intuition
  D) Reflection

 

 

14. A client returns to the unit following surgery, and the nurse admits the client to the room and describes how to use the call light. After the shift is over, the nurse gives report to the next shift RN and reviews the client’s care plan that has been written to identify the necessary plans for the client throughout the next shift. What is the part of the nursing process that this relates to?
  A) Assessment
  B) Planning
  C) Implementation
  D) Evaluation

 

 

15. A nurse presents an article in a nursing magazine that discusses interventions to improve skin integrity with second degree decubitus ulcers. What part of the nursing process is the article discussing?
  A) Assessment
  B) Planning
  C) Evaluation
  D) Implementation

 

 

 

Answer Key

 

1. C
2. B
3. C
4. B
5. D
6. B
7. A
8. D
9. C
10. A
11. B
12. A
13. C
14. B
15. D

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Leddy and Peppers Conceptual Bases of Professional Nursing 7th Edition Hood Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *