Sale!

Managing and Coordinating Nursing Care 4th Edition Ellis Hartley Test Bank

$80.00 $12.99

Managing and Coordinating Nursing Care 4th Edition Ellis Hartley Test Bank

ISBN-10: 0781741068
ISBN-13: 978-0781741064
ISBN-13: 9780781741064

Description

Managing and Coordinating Nursing Care 4th Edition Ellis Hartley Test Bank

ISBN-10: 0781741068
ISBN-13: 978-0781741064
ISBN-13: 9780781741064

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Remember, this is a digital download that is automatically given to you after you checkout today.

Free Nursing Test Questions:

Chapter 7

1. You have received a performance appraisal in which you were criticized for your interactions with patients. You do not believe that this is a fair or accurate appraisal of your performance. What might your first response to your manager be?
A) “I’m a little overwhelmed by the comments you have made. Could I have a little time to think about them before I respond—say, about 2 weeks?”
B) “I do not agree with what you have said. I need time to gather some examples that show a different picture of me.”
C) “This is really not fair because you haven’t spent that much time observing me.”
D) “Tell me which patients complained about my care.”

 

 

2. Which of the following is the most appropriate reply when you are complimented for a job well done?
A) “There was nothing to it.”
B) “Thank you. I appreciate your comment.”
C) “I always try to do my best.”
D) “Ah, gee.”

 

 

3. As a peer providing evaluation for others, your major focus should be:
A) Making sure your evaluation will be used by the manager
B) Specific behavioral observations of performance
C) Ensuring that all staff receive positive feedback
D) How you will manage the performance appraisal interview

 

 

4. You must speak to an employee for repeatedly using a patronizing form of address for residents, such as “Honey,” “Dearie,” or “Granny.” Where is the best place to talk with this employee?
A) Wherever she is the next time you hear her address a resident in that way
B) At the nurses’ station
C) In a private office
D) In the employee lounge

 

 

5. What is the most essential attribute of the place an interview is conducted?
A) It should be away from the workplace entirely.
B) It must have a desk and a place for both to write.
C) It must be private.
D) It must be comfortable.

 

 

6. The medical unit at the university hospital has trained a small group of raters, and each person rates the employees being evaluated. The ratings are then combined. Why might they be using this approach to evaluation?
A) To delegate work usually done by the supervisor
B) To incorporate another aspect of shared governance
C) To acquaint employees with the evaluation process
D) To avoid rater bias in the evaluation process

 

 

7. You receive reports that one of the nursing assistants on your unit is taking supplies to her home. Before speaking with her, what would you want to do?
A) Attempt to observe the behavior
B) Collect anecdotal notes from other employees
C) Report it to your supervisor
D) Search her locker

 

 

8. After talking with an employee about your concerns for the way she addresses elderly patients, which of the following would be the best concluding statement?
A) “I am sure I’ll never hear you address patients that way again.”
B) “Make sure I never hear you say that again.”
C) “Now that you know what I want from you, do you think you can do that?”
D) “Please work on changing this behavior and next week I will talk with you about how it is going.”

 

 

9. An employee is consistently late for work. You have documented her lateness over a reasonable period of time. What would you do next?
A) Ask personnel to deduct the cost of time missed from her paycheck.
B) Ignore the lateness because everyone has “emergencies.”
C) Notify the employee that you wish to talk with her.
D) Suspend the employee.

 

 

10. What is a major purpose for the organization of performance appraisals?
A) To create incentives to work harder
B) To weed out unproductive employees
C) To stop dissent among staff
D) To provide a basis for management decisions about personnel

 

 

11. What are the characteristics of good job descriptions? (Mark all that apply.)
A) They are up-to-date.
B) They are clearly written.
C) They are broad in scope to cover added responsibilities.
D) They provide management with room to interpret job responsibilities.
E) They include only those characteristics that are important and necessary for successful performance.

 

 

12. Which type of evaluation tool is probably the most widely used in nursing?
A) Narrative or essay
B) Checklist
C) Rating scale
D) Management by objectives

 

 

13. As a supervisor a nurse must plan and organize team activities and manage that team effectively. What is a critical characteristic of the supervisory role?
A) Effective communication
B) Flexibility
C) Authoritarianism
D) Giving feedback

 

 

14. A senior staff nurse has been selected to act as a coach to a new employee. The staff nurse knows that it is a priority that her behaviors in this role include what? (Mark all that apply.)
A) Listening attentively
B) Having many social interactions
C) Assisting the new nurse to advance his or her career
D) Providing support
E) Providing feedback

 

 

15. The new manager is looking for someone in the organization who can guide her and advocate for her when the need presents itself. She knows that she needs more than a coach or preceptor so she looks for a ____________.

 

 

16. What is a characteristic of an effective performance evaluation system?
A) It is supported by the unit staff.
B) It is viewed in a negative manner.
C) It weeds out ineffective personnel.
D) It is supported by top administration.

 

 

17. The performance appraisal system of the hospital you work in is undergoing changes. The unit manager holds a staff meeting to inform the staff of the upcoming changes. The unit manager knows that the most important information to include in her education session with the staff is what?
A) Who will be doing the evaluations
B) How often the evaluations will be done
C) What criteria they will be evaluated by
D) Who made the decision to change the system

 

 

18. There are advantages and disadvantages to all the types of performance evaluations. An advantage to the narrative technique of evaluation is that it provides for an ______________ evaluation of personnel.

 

 

19. Most hospitals use a form of progressive discipline when they have problems with a staff member. What is the goal of a progressive disciplinary process?
A) Provide necessary documentation for termination if necessary
B) Provide negative feedback for unacceptable behavior
C) Provide a punitive forum to correct employee faults
D) Provide for an admission of their problem behavior by the employee

 

 

20. Supervisors have both positive and negative feelings about performance appraisal evaluations. What is a negative feeling for many supervisors?
A) There is no cost value in the process.
B) The process is too time-consuming.
C) The process makes staff dislike them.
D) The process destroys camaraderie on the unit.

 

 

 

Answer Key

 

1. A
2. B
3. B
4. C
5. C
6. D
7. A
8. D
9. C
10. D
11. A, B, E
12. C
13. A
14. A, D, E
15. Mentor
16. D
17. C
18. In-depth
19. A
20. B

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Managing and Coordinating Nursing Care 4th Edition Ellis Hartley Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *