Sale!

Maternal and Child Health Nursing 6th Edition Pillitteri Test Bank

$80.00 $12.99

Maternal and Child Health Nursing 6th Edition Pillitteri Test Bank

ISBN-13: 978-1582559995

ISBN-10: 1582559996

 

 

Description

Maternal and Child Health Nursing 6th Edition Pillitteri Test Bank

ISBN-13: 978-1582559995

ISBN-10: 1582559996

 

 

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Remember, this is a digital download that is automatically given to you after you checkout today.

Free Nursing Test Questions:

 

1. A 10-year-old boy develops bacterial conjunctivitis of the right eye. The eye is inflamed and drains a thick, yellow discharge. An important measure you would want to teach him is
  A) to keep his eye covered at all times.
  B) not to apply ophthalmic drops for more than 3 days.
  C) to clean the discharge away from the inner to outer canthus.
  D) not to attend school for 2 weeks.

 

 

2. The mother of a child with conjunctivitis asks you if her son will develop amblyopia later in childhood because of the infection. You would teach her that amblyopia results from a condition such as
  A) ptosis.
  B) conjunctivitis.
  C) eye strain.
  D) prematurity.

 

 

3. When teaching a mother about amblyopia, it would be most important to explain that
  A) amblyopia is correctable if the child is properly treated before 6 years of age.
  B) amblyopia is a rapid irregular movement of the eye.
  C) if the child is not treated, he or she is likely to resent it later on.
  D) amblyopia can result from a refractive error in one eye.

 

 

4. A boy is seen in the emergency room with tearing and pain in his right eye. To assess for a foreign body under the upper lid, which method would you use?
  A) Catch the child’s attention with a toy so that he looks down.
  B) Apply cool water to the lid to cause it to retract.
  C) Avert the upper lid over an applicator stick.
  D) Apply topical anesthesia to the upper lid.

 

 

5. When assessing school-aged children for vision problems, which child would be most important to assess for a deficiency in color perception?
  A) A boy who has had frequent middle ear infections
  B) A girl who was born prematurely
  C) A girl whose teacher reports that she rubs her eyes
  D) A boy who says he does not like television

 

 

6. You screen a school-aged boy for hearing and discover he has a hearing loss of 60 dB. This means he would have difficulty hearing
  A) very loud noises only.
  B) normal conversation and above.
  C) whispering only.
  D) all noise.

 

 

7. A mother telephones you because her physician told her that her son has wax in one ear canal. What advice would you give the mother?
  A) Observe her son carefully for hearing impairment for the next week.
  B) Teach her son to clean his ear with a Q-tip and tap water weekly.
  C) Inform her that ear wax is helpful in removing dirt from the ear canal.
  D) Apply ear drops daily for at least 3 days.

 

 

8. A 5-year-old is diagnosed with acute otitis media. Which nursing intervention below would be a primary one?
  A) Relief of pain
  B) Administration of a mydriatic
  C) Cautioning the child not to pull on the ear
  D) Cautioning the child not to blow the nose

 

 

9. A mother asks you if there is any way to prevent acute otitis media. A suggestion you would make to her would be
  A) prophylactic acetic acid instillations may be helpful.
  B) the frequency of otitis media is reduced in breastfed infants.
  C) prophylactic myringotomy tubes can be inserted at birth.
  D) beginning immunizations at birth rather than age 2 months might help.

 

 

10. A school-aged boy develops an otitis media with effusion. He and his mother are told that he will need myringotomy tubes inserted into his ears. She asks, “Why does this have to be done at the hospital?” What would be your best response?
  A) “He will need to lie still afterwardRemember, he will need to remain at the hospital for a short time.”
  B) “The procedure is so painful that he will need strong medicine.”
  C) “The procedure causes bleedingRemember, he needs to be observed closely.”
  D) “He will need to be observed after the procedure to be certain he doesn’t develop increased intracranial pressure.”

 

 

11. A child having myringotomy tubes placed asks, “How and when will the tubes be removed?” What is your best response?
  A) “You will have them replaced every 2 months until you reach age 18.”
  B) “The tubes remain in place for 6 months and then are dissolved by vinegar.”
  C) “The tubes remain in place for 6 to 12 months until they come out by themselves.”
  D) “The tubes are not removed; they grow permanently into place.”

 

 

12. The mother of a child having myringotomy tubes placed asks, “Will my son lose his hearing while the tubes are in place?” What is your best answer?
  A) The tubes are inserted into a section of eardrum in which the hearing is not affected.”
  B) “There is some risk of permanent deafness, but the benefit of decreasing the infection is worth it.”
  C) “Your son’s hearing will decrease while the tubes are in place.”
  D) “Have you asked your son’s physician about that?”

 

 

13. The most effective approach to prepare a school-aged boy for a myringotomy procedure is to
  A) show audiovisual films about the surgery.
  B) ask his mother to explain it to him the day before the procedure.
  C) explain the procedure to the child using puppets.
  D) show the child pictures of what he should expect.

 

 

14. A 9-year-old boy who is blind is admitted to the hospital. When serving him a meal in bed, which of the following statements would be most appropriate to increase his self-esteem?
  A) “Here is your tray; if you need help just call me.”
  B) “I have cut your meat for you. Do you need any other help?”
  C) “You have a sandwich on your plate, a glass of milk to your right, and an apple to your left.”
  D) “I’ll have to feed you lunch; spaghetti is very messy.”

 

 

15. An infant is born with congenital glaucoma. She is scheduled for surgery to relieve this condition at age 2 days. Which preoperative order would you question for her?
  A) Nothing by mouth (with intravenous therapy) prior to surgery
  B) A preoperative injection of atropine
  C) A preoperative antibiotic
  D) Arm restraints to be applied after surgery

 

 

 

Answer Key

 

1. C
2. A
3. A
4. C
5. D
6. B
7. C
8. A
9. B
10. A
11. C
12. A
13. C
14. C
15. B

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maternal and Child Health Nursing 6th Edition Pillitteri Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *