Sale!

Maternal Child Nursing Ward Hisley Test Bank

$80.00 $12.99

Maternal Child Nursing Ward Hisley Test Bank

ISBN-13: 978-0803628137

ISBN-10: 0803628137

 

Description

Maternal Child Nursing Ward Hisley Test Bank

ISBN-13: 978-0803628137

ISBN-10: 0803628137

 

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

, if you prefer a digital instead of a hardcover.

Have any comments or suggestions?

We have made very simple, easy and fast steps for you, to purchase and download this test bank today. You can add this test bank to your shopping cart, checkout and you receive your download link automatically. There is no waiting period; the download is instantaneous with your purchase because it is a digital file.

Free Nursing Test Questions:

Chapter 7

 

  1. A clinic nurse explains to the pregnant woman that the amount of amniotic fluid present at 7 or 8 months gestation is approximately:
  2. A) 500 mL
  3. B) 750 mL
  4. C) 800 mL
  5. D) 1000 mL

 

  1. Information provided by the nurse that addresses the function of the amniotic fluid is that the amniotic fluid helps the fetus to maintain a normal body temperature and also:
  2. A) Facilitates asymmetrical growth of the fetal limbs
  3. B) Cushions the fetus from mechanical injury
  4. C) Promotes development of muscle tone
  5. D) Promotes adherence of fetal lung tissue

 

  1. The nurse discusses fetal development and states that the hormone responsible for suppressing the maternal immunologic response to the fetus thereby facilitating physiological acceptance of the pregnancy is:
  2. A) Progesterone
  3. B) Estrogen
  4. C) Human placental lactogen
  5. D) Human chorionic gonadotropin

 

  1. The perinatal nurse is assisting the student nurse with completion of documentation. The laboring woman has just given birth to a 2700 gram infant at 36 weeks gestation.  The most appropriate term for this is:
  2. A) Preterm birth
  3. B) Term birth
  4. C) Small for gestational age infant
  5. D) Large for gestational age infant

 

  1. The clinic nurse is providing information to a pregnant woman at 15 weeks gestation who has asked when she should expect to feel fetal movement. The most appropriate gestational age that a woman will first experience fetal movement is from:
  2. A) 15–18 weeks
  3. B) 17–20 weeks
  4. C) 18–21 weeks
  5. D) 20–24 weeks

 

  1. During preconception counseling, the clinic nurse explains that the time period when the fetus is most vulnerable to the effects of teratogens occurs from:
  2. A) 2–8 weeks
  3. B) 4–12 weeks
  4. C) 5–10 weeks
  5. D) 6–15 weeks

 

  1. During prenatal classes for expectant parents, the perinatal nurse explains that fetal brain development is most critical during gestational weeks:
  2. A) 2–8
  3. B) 3–16
  4. C) 5–24
  5. D) 6–14

 

  1. The perinatal nurse caring for Joan, a 21-year-old laboring woman (G1 TPAL 0000) is given a report about Joan’s cocaine use throughout pregnancy. This history of cocaine abuse increases Joan’s risk for the following condition during labor:
  2. A) Placenta previa
  3. B) Abruptio placentae
  4. C) Failure to progress
  5. D) Precipitous birth

 

  1. The nurse working in a birthing center is assisting with pain management for a laboring woman at 18 weeks gestation. The fetus is born and the weight is 450 grams.  The most appropriate term for a birth that occurs at this gestation is:
  2. A) Stillbirth
  3. B) Abortion
  4. C) Neonatal death
  5. D) Fetal loss

 

  1. Tracy, a G1 TPAL 0000 woman, is in labor at 30 weeks gestation. She is very concerned about the health of her baby and her impending preterm birth. Tracy asks the perinatal nurse about her baby’s possibilities for survival and what physiological development has occurred by this time.  The nurse’s best response is:
  2. A) It is best to wait for the obstetrician to come and talk with you so that he/she can provide you with exact numbers regarding your baby’s survival rate.
  3. B) At 30 weeks, your baby’s lungs are still developing and do not have the ability to sustain air exchange.
  4. C) At 30 weeks of age, your baby will be small and will need to be in the hospital for a long time but will survive.
  5. D) At 30 weeks, your baby has completed a great deal of growth and development. For example, the reflex in the eye that responds to light should be present by now.

 

  1. Karen, a 26-year-old woman, has come for preconception counseling and asks about caring for her cat as she has heard that she “should not touch the cat during pregnancy”. The clinic nurse’s best response is:
  2. A) It is best if someone other than you changes the cat’s litter pan during pregnancy so that you have no risk of toxoplasmosis during pregnancy.
  3. B) It is important to have someone else change the litter pan during pregnancy and also avoid consuming raw vegetables.
  4. C) Have you had any “flu-like” symptoms since you got your cat? If so, you may have already had toxoplasmosis and there is nothing to worry about.
  5. D) Toxoplasmosis is a concern during pregnancy so it is important to have someone else change the cat’s litter pan and also avoid consuming uncooked meat.

 

Use the following to answer questions 12-17:

 

The nurse working in the infertility clinic understands the meaning of the following terms and their importance in the reproductive process. Match the terms with their meanings:

 

Genes

Locus

Allele

Autosomes

Heterozygous

Gametes

 

  1. Defined as a linear sequence of DNA

 

 

  1. May be dominant or recessive

 

 

  1. On the chromosome, serves as the specific location for the genes

 

 

  1. Defined as non sex chromosomes

 

 

  1. Description of a gene pair that is different

 

 

  1. Described as haploid cells that contain 23 chromosomes

 

 

  1. The perinatal nurse explains to the student nurse that in the fetal circulation, the lowest level of oxygen concentration is found in the umbilical arteries.
  2. A) True
  3. B) False

 

  1. The perinatal nurse understands that marijuana use during pregnancy is related to an increased risk for maternal anemia.
  2. A) True
  3. B) False

 

  1. The clinic nurse is aware that the primary sources of amniotic fluid in pregnancy are fetal _______ and fetal _________secretions.

 

 

  1. The perinatal nurse teaches nursing students that amniotic fluid contains many substances such as _________ or hair, ____________ and ______ acid.

 

 

  1. During prenatal class the childbirth educator describes the two membranes that envelop the fetus. The _______ contains the amniotic fluid while the ________ is the thick, outer membrane.

 

 

  1. The perinatal nurse is teaching nursing students about fetal circulation and explains that fetal blood flows through the superior vena cava into the right _______ via the _____________________________.

 

 

  1. The perinatal nurse explains to the student nurse that the growing embryo is called a ________ beginning at eight weeks of gestational age.

 

 

  1. During prenatal classes the perinatal nurse explains to the expectant couples that the normal sequence of fetal growth and development is ___________, which refers to a ________ to ______ maturational pattern of motor development and coordination.

 

 

  1. The perinatal nurse defines a ________________ as any substance that adversely affects the growth and development of the embryo/fetus.

 

 

  1. The perinatal nurse understands that the pregnant woman who stops smoking during the _______ trimester of pregnancy has the same risk for a low birth weight infant as a woman who does not smoke.

 

 

  1. During prenatal classes the perinatal nurse discusses vitamin supplementation and warns that either a high or low dose of vitamin A may cause ________ and __________ in the fetus.

 

 

  1. The perinatal nurse recognizes that the most common fetal viral infection during pregnancy is ________________. This virus may cause _____________, neurobehavioral, and neurological disturbances.

 

 

 

Answer Key

 

  1. C
  2. B
  3. A
  4. A
  5. B
  6. A
  7. B
  8. B
  9. B
  10. D
  11. D
  12. Allele
  13. Genes
  14. Locus
  15. Autosomes
  16. Heterozygous
  17. Gametes
  18. A
  19. A

20A.    urine

20B.    lung

21A.    lanugo

21B.    lecithin

21C.    uric

22A.    amnion

22B.    chorion

23A.    atrium

23B.    foramen ovale

  1. fetus

25A.    cephalocaudal

25B.    head

25C.    feet

  1. teratogen
  2. first

28A.    clefts

28B.    microtia

29A.    cytomegalovirus

29B.    audiological

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maternal Child Nursing Ward Hisley Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *