Sale!

Nursing for Wellness in Older Adults 6th Edition Miller Test Bank

$80.00 $12.99

Nursing for Wellness in Older Adults 6th Edition Miller Test Bank

ISBN-10:

160547777X

ISBN-13:

9781605477770

 

Description

Nursing for Wellness in Older Adults 6th Edition Miller Test Bank

ISBN-10:

160547777X

ISBN-13:

9781605477770

 

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Remember, this is a digital download that is automatically given to you after you checkout today.

Free Nursing Test Questions:

Chapter 13- Psychosocial Assessment

1. The nurse is responsible for performing a psychosocial assessment of an older adult living in the community. Which of the following statements best captures the nature of psychosocial assessment?
  A) It is a formalized psychological test of the individual’s condition and needs.
  B) It aids in identifying and analyzing personality traits of the individual.
  C) It helps to identify the individual’s need for psychiatric care.
  D) It is a component of holistic nursing care of older adults.

 

 

2. While the nurse is performing a recently admitted hospital patient’s morning care, the patient states, “I’m pretty sure I’ll never see my own apartment again.” Which of the following responses by the nurse best demonstrates effective communication?
  A) “What is it that makes you feel that way, ma’am?”
  B) “I’m sure that’s not going to be the case.”
  C) “All in all, you’re doing quite fine actually.”
  D) “There’s a lot that we can do, dear, to make sure that you do.”

 

 

3. The nurse recognizes the need to assess the patient’s abstract thinking. Which of the following questions is most useful in the assessment of a patient’s abstract thinking ability?
  A) “Do you know why you are in hospital right now?”
  B) “What do a dog and a cat have in common?”
  C) “What goals do you have for your treatment and recovery?”
  D) “What would you do if you found a stamped, addressed letter on the ground?”

 

 

4. The nurse recognizes that many formal, public social supports go underutilized.  Which of the following factors most contributes to the low rate of use of social supports by older adults?
  A) There are many misperceptions of these programs by older adults.
  B) Service programs are not eligible for public funding.
  C) The quality of care in public service programs is frequently substandard.
  D) Having available friends and family disqualifies an older adult from public services.

 

 

5. The nurse has excluded a spiritual assessment component from the larger psychosocial assessment of a patient. What is the most justifiable rationale the nurse could give for excluding spiritual assessment?
  A) “Because nurses are not skilled at meeting spiritual needs, it is not a valid area of assessment.”
  B) “Spirituality is a deeply private matter that is best left for the patient to initiate.”
  C) “Sufficient data on a patient’s spiritual beliefs can be extrapolated from his or her ethnicity and background.”
  D) “A spiritual assessment is not always relevant to the health issues at hand, especially in high-acuity situations.”

 

 

6. A nurse is conducting a comprehensive psychosocial assessment of a woman who has recently moved to the long-term care facility. How should the nurse best assess the woman’s motor function?
  A) Observe the woman as she walks into or out of the room.
  B) Assess the woman’s deep tendon reflexes using a hammer.
  C) Perform passive range of motion exercises on the woman’s arms and legs.
  D) Position the woman supine and ask her to perform a leg lift with each leg separately.

 

 

7. A nurse is aware of the high incidence and prevalence of cognitive deficits among older adults, and consequently prioritizes the assessment of clients’ orientation. What strategy should the nurse use in this domain of psychosocial assessment?
  A) Ask the client his or her name, location, and the time of day.
  B) Have a broad discussion with the client around his or her geographic and temporal context.
  C) Have a conversation with the client about his or her perceived challenges to cognitive functioning.
  D) Ask whether the client believes himself or herself to be fully oriented.

 

 

8. A psychosocial assessment addresses many dimensions of an older adult’s present reality. Which of the following statements may suggest that an older adult in the hospital may be experiencing low self-esteem?
  A) “I don’t know who’s going to take care of my husband while I’m in the hospital.”
  B) “I use to be the kind of person who was completely independent until not that long ago.”
  C) “When I was younger, I worked around the clock and now I can’t even make it to the toilet.”
  D) “I’m worried about what’s going to happen once I get out of here.”

 

 

9. Mrs. Holt, age 89, is a resident of a nursing home who has recently accused several members of the care staff of repeatedly stealing jewelry and cash from her overbed table despite the fact that the facility’s policy requires residents to keep such valuables in locked storage outside of residents’ rooms. The nurse has responded empathically to Mrs. Holt’s accusations and has explained why this is impossible, to no avail. The nurse would recognize the potential that this resident is experiencing
  A) delusions.
  B) depression.
  C) unresolved anger.
  D) illusions.

 

 

10. A psychosocial assessment addresses many dimensions of an older adult’s present reality. What question may a nurse ask to gauge a client’s insight?
  A) “Where would you go if you were discharged from the hospital today?”
  B) “How would you spend $100 if you were given it today?”
  C) “What are the similarities between a tree and a flower?”
  D) “Why do you think that your doctor admitted you to the hospital?”

 

 

 

Answer Key

 

1. D
2. A
3. B
4. A
5. D
6. A
7. B
8. C
9. A
10. D

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nursing for Wellness in Older Adults 6th Edition Miller Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *