Sale!

The Science of Nutrition 3rd Edition Thompson Manore Vaughan Test Bank

$80.00 $12.99

The Science of Nutrition 3rd Edition Thompson Manore Vaughan Test Bank

ISBN-13: 978-0321832009

ISBN-10: 0321832000

 

Description

The Science of Nutrition 3rd Edition Thompson Manore Vaughan Test Bank

ISBN-13: 978-0321832009

ISBN-10: 0321832000

 

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Remember, this is a digital download that is automatically given to you after you checkout today.

Free Nursing Test Questions:

 

The Science of Nutrition, 3e (Thompson)

Chapter 13.5  In Depth: Disordered Eating

 

1) An eating disorder is defined as:

  1. A) a psychiatric condition that requires a physician’s diagnosis.
  2. B) any condition in which one’s eating behavior changes more than six times per year.
  3. C) a variety of abnormal or atypical eating behaviors.
  4. D) atypical eating behaviors that people use to achieve or maintain a lower body weight.

Answer:  A

Page Ref: 549

Skill:  Remembering

 

2) The type of eating disorder characterized by episodes of binging and purging is:

  1. A) anorexia nervosa.
  2. B) bulimia nervosa.
  3. C) compulsive eating disorder.
  4. D) binge-eating disorder.

Answer:  B

Page Ref: 549

Skill:  Remembering

 

3) Obsessive-compulsive, perfectionismRemember,cially inhibited, compliant, and emotionally restrained describe personality traits of:

  1. A) anorexia nervosa.
  2. B) bulimia nervosa.
  3. C) binge-eating disorder.
  4. D) obesity.

Answer:  A

Page Ref: 552

Skill:  Analyzing

 

4) Which of the following increases one’s risk of developing an eating disorder?

  1. A) large family size
  2. B) being young
  3. C) having a sibling with an eating disorder
  4. D) old age

Answer:  C

Page Ref: 551

Skill:  Analyzing

 

 

5) Which U.S. group has the highest incidence of eating disorders?

  1. A) Caucasian females
  2. B) African American females
  3. C) Hispanic females
  4. D) Asian females

Answer:  A

Page Ref: 551

Skill:  Understanding

6) According to the American Psychiatric Association, anorexia nervosa is diagnosed when a client:

  1. A) refuses to maintain body weight at or above a minimally normal weight for age and height.
  2. B) has an intense fear of losing weight or becoming thin.
  3. C) experiences repeated episodes of binge eating.
  4. D) experiences repeated episodes of purging.

Answer:  A

Page Ref: 552

Skill:  Remembering

 

7) What percentage of U.S. females develop anorexia nervosa?

  1. A) less than 4%
  2. B) 9%
  3. C) 25%
  4. D) more than 37%

Answer:  A

Page Ref: 552

Skill:  Remembering

 

8) The American Psychiatric Association estimates that as many as ________ of individuals diagnosed with anorexia nervosa are women.

  1. A) 50%
  2. B) 70%
  3. C) 80%
  4. D) 95%

Answer:  D

Page Ref: 552

Skill:  Remembering

 

9) Which of the following BEST explains why individuals with anorexia nervosa have an increased risk for developing bone disorders?

  1. A) low estrogen levels
  2. B) frequent electrolyte imbalance
  3. C) compromised immune system
  4. D) low body weight

Answer:  A

Page Ref: 553

Skill:  Analyzing

 

10) Jessica always works out on the stairmaster for hours after eating a huge meal. This type of behavior is MOST common in:

  1. A) obesity.
  2. B) bulimia nervosa.
  3. C) anorexia nervosa.
  4. D) binge eating.

Answer:  B

Page Ref: 554

Skill:  Understanding

11) Up to what percentage of U.S. women have bulimia nervosa?

  1. A) less than 1%
  2. B) 1%
  3. C) 4%
  4. D) 7%

Answer:  C

Page Ref: 554

Skill:  Remembering

 

12) Impulsivity, low self-esteem, attention-seeking, being extroverted, and erratic behavior MOST describe personality traits of:

  1. A) anorexia nervosa.
  2. B) bulimia nervosa.
  3. C) binge-eating disorder.
  4. D) obesity.

Answer:  B

Page Ref: 552

Skill:  Analyzing

 

13) In which of the following sports are male athletes at greater risk for developing bulimia nervosa?

  1. A) basketball
  2. B) football
  3. C) wrestling
  4. D) baseball

Answer:  C

Page Ref: 554

Skill:  Understanding

 

14) Which of the following BEST describes an episode of binge eating?

  1. A) eating a large amount of food in a short period of time
  2. B) heightened sense of control over eating
  3. C) sense of depression when consuming excess Calories
  4. D) consuming any food outside the parameters of a self-imposed restrictive diet

Answer:  A

Page Ref: 553-554

Skill:  Remembering

 

15) To be a diagnostic symptom of bulimia nervosa, binge eating must occur on average at least ________ for three months.

  1. A) once a week
  2. B) twice a week
  3. C) four times a week
  4. D) seven days a week

Answer:  B

Page Ref: 554

Skill:  Understanding

16) Which of the following eating disorders is the MOST common among men?

  1. A) anorexia nervosa
  2. B) bulimia nervosa
  3. C) binge-eating disorder
  4. D) reverse anorexia

Answer:  C

Page Ref: 556

Skill:  Analyzing

 

17) Which of the following eating disorders is associated with obesity?

  1. A) anorexia nervosa
  2. B) bulimia nervosa
  3. C) reverse anorexia
  4. D) night-eating syndrome

Answer:  D

Page Ref: 556

Skill:  Understanding

 

18) Consuming a majority of energy between 8:00 pm and 6:00 am is characteristic of which eating disorder?

  1. A) anorexia nervosa
  2. B) night-eating syndrome
  3. C) binge-eating disorder
  4. D) bulimia nervosa

Answer:  B

Page Ref: 556

Skill:  Remembering

 

19) A warning sign of the female athlete triad includes:

  1. A) frequent snacking.
  2. B) sleep apnea.
  3. C) stress fractures.
  4. D) hip fractures.

Answer:  C

Page Ref: 557

Skill:  Analyzing

 

 

20) Premature bone loss associated with the female athlete triad is also called:

  1. A) osteoporosis.
  2. B) amenorrhea.
  3. C) estrogen deficiency.
  4. D) anorexia nervosa.

Answer:  A

Page Ref: 557

Skill:  Remembering

 

21) The fundamental characteristic of muscle dysmorphia is a distorted body image.

Answer:  TRUE

Page Ref: 555

Skill:  Understanding

22) Strict adherence to a high-protein, muscle-enhancing diet is one characteristic of the female athlete triad.

Answer:  FALSE

Page Ref: 557

Skill:  Remembering

 

23) The diagnostic criteria for eating disorders cannot be applied to men.

Answer:  FALSE

Page Ref: 552

Skill:  Understanding

 

24) Men with anorexia are more concerned with body composition instead of actual body weight.

Answer:  TRUE

Page Ref: 552

Skill:  Understanding

 

25) Approximately 20% of individuals with anorexia will die prematurely from complications of the disorder.

Answer:  TRUE

Page Ref: 552

Skill:  Understanding

 

26) The incidence of bulimia nervosa is higher than that of anorexia nervosa.

Answer:  TRUE

Page Ref: 554

Skill:  Analyzing

 

27) Most people who suffer from binge-eating disorder are underweight.

Answer:  FALSE

Page Ref: 556

Skill:  Analyzing

 

 

28) Excessive exercising is a form of purging.

Answer:  TRUE

Page Ref: 554

Skill:  Understanding

 

29) Female athletes who experience amenorrhea are at risk for developing osteoporosis.

Answer:  TRUE

Page Ref: 557

Skill:  Analyzing