Sale!

Theoretical Basis for Nursing 3rd Edition McEwen Wills Test Bank

$80.00 $12.99

Theoretical Basis for Nursing 3rd Edition McEwen Wills Test Bank

ISBN-13: 978-1605473239

ISBN-10: 1605473235

Description

Theoretical Basis for Nursing 3rd Edition McEwen Wills Test Bank

ISBN-13: 978-1605473239

ISBN-10: 1605473235

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Remember, this is a digital download that is automatically given to you after you checkout today.

Free Nursing Test Questions:

 

1. Which of the following is not part of the formal curricula in nursing education and is not tied to the framework of the program?
  A) Clinical competencies
  B) Course objectives
  C) Course outlines
  D) Clinical agencies

 

 

2. What is the first step in the Tyler Curriculum Development Model?
  A) Identify the educational purpose/objectives
  B) Define experiences of students
  C) Develop the mission of a program
  D) Plan courses

 

 

3. Which governing body is responsible for setting the required number of hours to be included in a nursing program?
  A) National League for Nursing Accrediting Committee
  B) American Association of Colleges of Nursing
  C) State Boards of Nursing
  D) Commission on Collegiate Nursing Education

 

 

4. In what timeframe did the National League of Nursing (NLN) complete the first accreditation visits?
  A) 1920s
  B) 1930s
  C) 1940s
  D) 1950s

 

 

5. When a program is designing the conceptual framework, what is the basis for the framework?
  A) Metaparadigm of nursing
  B) School’s philosophy
  C) Faculty design from current trends
  D) Outcomes and course plans

 

 

6. Which of the following is not noted as a reason for curriculum change in nursing education?
  A) Change in healthcare delivery
  B) Increase in critical thinking
  C) Evolution of technology
  D) Faculty preference for content

 

 

7. Rote lecture of material to a class of nursing students prior to use of the information is considered what content category of education?
  A) Cognitive content
  B) Psychomotor content
  C) Application of content
  D) Development of content

 

 

8. Nursing students are learning to perform insertion of intravenous lines. What is this type of content category in nursing education?
  A) Cognitive content
  B) Psychomotor content
  C) Application of content
  D) Development of content

 

 

9. A group of students are integrating the information they have learned in class and using the information in the clinical setting when working with patients. What is this content considered in nursing education?
  A) Cognitive content
  B) Psychomotor content
  C) Application of content
  D) Development of content

 

 

10. Faculty who use interactive case studies as a theory for development of course learning are using what type of learning strategy?
  A) Operational teaching
  B) Problem-based learning
  C) Dialectic learning
  D) Logistic teaching

 

 

11. Faculty who use sequential and planned mastery of content theory for design of a course are using which type of learning strategy?
  A) Operational teaching
  B) Problem-based learning
  C) Dialectic learning
  D) Logistic teaching

 

 

12. Faculty who are responsible for the design and implementation of technology-based curriculum are directly responsible for all of the following except one. For which one are faculty not responsible in distance education?
  A) Design of course
  B) Delivery method of information
  C) Facilitation of support system
  D) Hardware selection by student

 

 

 

Answer Key

 

1. D
2. A
3. C
4. B
5. B
6. D
7. A
8. B
9. C
10. B
11. D
12. D

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Theoretical Basis for Nursing 3rd Edition McEwen Wills Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *