Sale!

Transitioning From LPN VN to RN 2nd Edition Duncan DePew Test Bank

$80.00 $12.99

Transitioning From LPN VN to RN 2nd Edition Duncan DePew Test Bank

ISBN-13: 978-1435448216

ISBN-10: 1435448219

Description

Transitioning From LPN VN to RN 2nd Edition Duncan DePew Test Bank

ISBN-13: 978-1435448216

ISBN-10: 1435448219

 

 

Be the best nurse you can be:

Nursing test banks are legit and very helpful. This test bank on this page can be downloaded immediately after you checkout today.

Here is the definition of nursing

Its true that you will receive the entire legit test bank for this book and it can happen today regardless if its day or night. We have made the process automatic for you so that you don’t have to wait.

We encourage you to purchase from only a trustworthy provider:

Our site is one of the most confidential websites on the internet. We maintain no logs and guarantee it. Our website is also encrypted with an SSL on the entire website which will show on your browser with a lock symbol. This means not a single person can view any information.

Have any comments or suggestions?

When you get your file today you will be able to open it on your device and start studying for your class right now.

Remember, this is a digital download that is automatically given to you after you checkout today.

Free Nursing Test Questions:

 

Chapter 7: Clinical Decision Making and the Nursing Process

TRUE/FALSE

1. In the novice stage, the nurse completes thorough assessments of the client and recognizes the
rationale behind complications.

ANS: False
PTS: 1

2. The steps for decision making and problem solving are very similar.

ANS: True
PTS: 1

3. The expert nurse begins to recognize the surroundings in which tasks are completed and the
difficulty of situations when performing tasks.

ANS: False
PTS: 1

4. Once you have identified a problem, it is important to brainstorm as many solutions as
possible.

ANS: True
PTS: 1

5. Concept maps are used in health care facilities as a means to communicate between all health
care providers, to organize clients’ nursing interventions, and to provide holistic, quality, safe
care.

ANS: False
PTS: 1

MULTIPLE CHOICE

1. The novice stage in Benner, Tanner, and Chesla’s model of clinical judgment occurs during
the _____ process.
a. education
c. nursing
b. clinical
d. critical thinking

ANS: a
PTS: 1

2. The novice stage in Benner, Tanner, and Chesla’s model of clinical judgment is presented
with tasks that are to be completed by a(n) _____ set of rules or guidelines.
a. standard
c. flexible
b. prearranged
d. collaborative

ANS: a
PTS: 1
3. The novice focuses on a task and _____ the rules to complete the task successfully.
a. discusses
c. memorizes
b. intuitively knows
d. recognizes

ANS: c
PTS: 1

4. When a nurse thoroughly analyzes a problem or situation and looks at multiple options in
determining the best solution to the problem, she is:
a. using critical thinking.
c. problem solving.
b. using decision-making skills.
d. using good judgment.

ANS: c
PTS: 1

5. The best solution to a problem is chosen only after you have reviewed all data and _____
possible solutions.
a. all
c. at least three
b. a few
d. several

ANS: a
PTS: 1

6. A process of using critical thinking in choosing the best option from several alternatives is:
a. checking and balancing.
c. problem solving.
b. decision making.
d. using good judgment.

ANS: b
PTS: 1

7. Decision making does not always solve a problem, but it _____ an immediate solution or
action to a situation.
a. considers
c. suggests
b. questions
d. supplies

ANS: d
PTS: 1

8. A visual diagram of a decision, alternatives, risk factors, and possible outcomes is a:
a. decision tree.
c. PERT chart.
b. Gantt chart.
d. Venn diagram.

ANS: a
PTS: 1
9. A grid schedule that allows you to see various tasks needed to complete a project is a:
a. decision tree.
c. PERT chart.
b. Gantt chart.
d. Venn diagram.

ANS: b
PTS: 1

10. Which option is a detailed graph of multiple tasks needing completion for a multitask project
and that offers a diagram of projects needing completion before others can be started?
a. Decision tree
c. PERT chart
b. Gantt chart
d. Venn diagram

ANS: c
PTS: 1

11. Nurses use a discipline-specific method for decision making when providing care. The
decision-making process provides a logical and rational way to solve problems and make
decisions so that the care given is appropriate and effective. This method is called the:
a. critical-thinking process. c.
nursing
process.
b. analytical process.
d. scientific process.

ANS: c
PTS: 1

MULTIPLE RESPONSE

Select all answers that apply.

1. The advanced beginner:
a. starts to recognize the surroundings in
which tasks are completed and to
recognize the tasks as being more
difficult.
d. views her clinical practice as a set of
external standards or orders that test
his or her personal abilities.

b. has a fragmented view of the situation
and is dependent on the knowledge
and skills of others.
e. differentiates patterns and anticipates
needed actions in client situations.
c. intuitively determines the importance
of various factors in client situations.
f. uses discernment and critical thinking
based on experienced intuition,
observations, and non-emotional,
practical reasoning.

ANS: a, b, d
PTS: 1

2. Sometimes problems that surface are not the root of the problem itself but symptoms of the
root cause of the problem. To get to the root of the problem, the nurse:
a. asks questions of and seeks
information from several sources.
d. is open to all sides of the issue.
b. generates possible solutions.
e. evaluates the effectiveness of the
solution.
c. implements the chosen solution.
f. examines her personal thoughts and
feelings about the issue.

ANS: a, d, f
PTS: 1

3. The advantages of using concept maps are that they:
a. encourage students to memorize
content.
d. ascertain known knowledge about the
client’s condition and determines
unknown factors to learn in caring for
client.
b. evaluate the effectiveness of the
solution for the problem.
e. may improve knowledge retention by
visual recall.
c. integrate previous knowledge with
newly acquired knowledge.
f. organize a nurse’s knowledge to
improve application in clinical practice
and profession.

ANS: c, d, e, f
PTS: 1

MATCHING

Match each item with its correct description.

a. Nursing diagnosis
d. Planning nursing care
b. Evaluating the plan
e. Assessment
c. Implementing the plan
f. Nursing interventions

1. Obtaining a holistic view of a client by means of a thorough examination and a thorough
client history; includes data collection

2. Writing client goals or objectives that address client needs and assist clients to an optimal
health status

3. The nurse’s completion of interventions to assist the client to an optimum health state or
quality end of life

4. Reviewing the client’s progress toward the stated goals

5. A statement describing the client’s health problem
6. Nursing care or activities done to and with the client to obtain the goal of optimum health

1. ANS: e
PTS: 1

2. ANS: d
PTS: 1

3. ANS: c
PTS: 1

4. ANS: b
PTS: 1

5. ANS: a
PTS: 1

6. ANS: f
PTS: 1

COMPLETION

1. In the competent stage, the nurse has gained __________ and __________ skills and
approaches client care with a plan that assists in making decisions about the client’s condition.

ANS:
organizational,
technical
PTS: 1

2. The expert nurse uses discernment and __________ __________ based on experienced
__________, observations, and __________ practical reasoning.

ANS: critical thinking, intuition, nonemotional

PTS: 1

3. When implementing the best solution to a problem, the nurse must keep in mind that change is
often __________, and __________ __________ may arise as the solution is implemented.

ANS: difficult, new issues

PTS: 1

4. The nurse must allow an adequate amount of time to pass after implementing the solution of a
problem; then he or she must __________ the situation to determine the appropriateness and
effectiveness of the solution, that is, whether the __________ __________ has been solved.

ANS: reevaluate, root problem

PTS: 1

5. In planning nursing care, goals or expected outcomes must be written in terms that are
__________, __________, and __________ so that they can be evaluated objectively once the
nursing interventions have been implemented.

ANS:
specific, measurable, time-limited (These words can be in any order.)

PTS: 1

6. The LPN’s role in the nursing process is collecting data, documenting that data, relating that
data to the RN, and contributing suggestions to the care plans regarding clients’ identified
needs. The RN __________ and __________ the nursing process.

ANS:
facilitates, oversees (These words can be in any order.)

PTS: 1

SHORT ANSWER

1. List, in the correct order, the five stages of Benner, Tanner, and Chesla’s model of clinical
judgment.

ANS:
Answers should list the following steps in the exact order:
1. Novice
2. Advanced beginner
3. Competent
4. Proficient
5. Expert

PTS: 1

2. List, in the correct order, the five steps in Tomey’s model of the problem-solving process.

ANS:
Answers should list the following steps in the exact order:

1. Identify the problem.
2. Generate possible solutions and examine suggested solutions.
3. Choose the best solution.
4. Implement the chosen solution.
5. Evaluate the effectiveness of the solution and whether the problem has been resolved.

PTS: 1
3. List, in the correct order, the five steps of the nursing process.

ANS:
Answers should list the following steps in the exact order:

1. Assessment
2. Nursing diagnosis
3. Planning nursing care
4. Implementing the plan
5. Evaluating the plan

PTS: 1

4. Prioritize the steps in developing a concept map.
a. Develop the basic diagram.
d. Place all the data on the concept map
in an organized manner.
b. Develop interventions to address the
client’s condition or the chosen
disease.
e. Choose a client, a disease, or main
theme around which the concept map
is developed.
c. Prioritize the main concepts of the
client, disease, or theme.
f. Draw lines to show the relationship
between the data.

ANS: e, c, a, d, f, b

PTS: 1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Transitioning From LPN VN to RN 2nd Edition Duncan DePew Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *